نخستین پیوند همزمان كبد و كلیه در بیمارستان فیروزگر

نخستین پیوند همزمان كبد و كلیه در بیمارستان فیروزگر به گزارش بیمارستان دی نخستین پیوند همزمان كبد و كلیه در بیمارستان فیروزگر انجام شد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، نخستین پیوند همزمان كبد و كلیه در سطح دانشگاه علوم پزشكی ایران توسط محسن رضا منصوریان فوق تخصص پیوند اعضا و رئیس بخش پیوند بیمارستان فیروزگر انجام شد. این هشتمین پیوند بعد از گذشت دو ماه از شروع بكار تیم پیوند كبد بیمارستان فیروزگر است و بیمار الان در بهبودی كامل به سر می برد. رئیس بخش پیوند بیمارستان فیروزگر، اظهار داشت: بیمار مرد ۳۶ ساله ای است كه با تشخیص نارسایی پیشرفته كلیه و شروع نارسایی كبد در بیمارستان فیروز گر تحت عمل همزمان پیوند كبد و كلیه قرار گرفت. منصوریان اضافه كرد: این عمل جراحی توسط تیم پیوند دانشگاه علوم پزشكی ایران از ساعت ۷ شب تا ۴ بامداد به طول انجامید. وی اظهاركرد: وزن یك كبد نرمال حدود ۱.۵ كیلوگرم است، در حالیكه وزن كبد این بیمار ۷ كیلو گرم بود. رئیس بخش پیوند بیمارستان فیروزگر، اضافه كرد: این عمل به علت بزرگی غیر طبیعی و چسبندگی های شدید ناشی از تخلیه مایع شكمی كه به دفعات انجام شده بود و همینطور تشكیل عروق فرعی در شكم و اطراف كبد و طحال، یكی از سخت ترین عمل های پیوند كبد است كه همزمان با پیوند كلیه انجام شد و حال بیمار كاملا مساعد هست. در بیماران سیروز كبدی معمولا كبد از حالت طبیعی كوچك تر می شود به جز در چند بیماری معدود كه وزن كبد بیشتر می شود.

1398/07/02
تگهای خبر: امداد , بیمارستان , بیماری , پزشك