سرطان، عامل اصلی مرگ ومیر كره ای ها در ۲۰۱۸

سرطان، عامل اصلی مرگ ومیر كره ای ها در ۲۰۱۸ به گزارش بیمارستان دی داده های دفتر آماری در كره جنوبی نشان داده است كه سرطان سال قبل (۲۰۱۸) عامل اصلی مرگ و میر در این كشور بوده و از سال ۱۹۸۳ میلادی كه جمع آوری داده های مربوط به آن شروع شده، رتبه نخست را به خود مختص كرده است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، آمار مرگ و میر ناشی از سرطان در سال ۲۰۱۸ میلادی ۱۵۴.۳ نفر در هر ۱۰۰ هزار نفر كره ای بوده است كه ۰.۲ درصد نسبت به سال قبل افزایش یافته است.
سرطان ریه مرگبارترین مورد در بین مرگ و میرهای ناشی از سرطان در كره جنوبی بوده و به دنبال آن سرطان كبد، سرطان روده بزرگ، سرطان معده و لوزالمعده قرار داشته اند.
بیماری قلبی با ۶۲.۴ مرگ و میر در هر ۱۰۰ هزار نفر كره ای دومین عامل مرگ و میر سال ۲۰۱۸ میلادی در این كشور بوده است. تعداد مرگ و میر ناشی از ذات الریه هم در این سال در هر ۱۰۰ هزار نفر كره ای ۴۵.۴ نفر بوده است كه در رتبه سوم عوامل مرگ و میر این كشور قرار گرفته كه در مقایسه با سال قبل در این كشور با جمعیت رو به پیری یك رتبه ارتقا یافته است.
شمار مرگ و میر ناشی از آلزایمر در جمعیت سالخورده كره جنوبی هم افزایش یافته و به ۱۲ مرگ در هر ۱۰۰ هزار نفر كره ای رسیده است. این میزان نسبت به سال قبل ۲۲.۵ درصد افزایش داشته است.
شمار مرگ و میر ناشی از خودكشی در سال ۲۰۱۸ میلادی در هر ۱۰۰ هزار نفر كره ای ۲۶.۶ نفر بوده است كه نسبت به سال قبل ۹.۵ درصد افزایش داشته و این عامل در رتبه پنجم این فهرست قرار گرفته است.
خودكشی در كره جنوبی عامل اصلی مرگ در میان افراد بین ۱۰ تا ۳۹ ساله و دومین عامل مرگ و میر در افراد در دهه های ۴۰ و ۵۰ سالگی است.
بنا بر گزارش خبرگزاری شینهوا، در همین حال تعداد مرگ و میرها در كره جنوبی۴.۷ درصد یا ۱۳ هزار و ۲۸۶ نفر در طول سال افزایش یافته و به ۲۹۸ هزار و ۸۲۰ نفر در سال ۲۰۱۸ میلادی رسیده است. این بالاترین تعداد از زمان آغاز به جمع آوری داده های مرتبط در سال ۱۹۸۳ میلادی است كه روند افزایشی را برای پنج سال متوالی ادامه می دهد.

1398/07/03
تگهای خبر: بیماری , سرطان