در سمینار مدیریت خون بیمار؛

بررسی مصرف نابجای تزریق خون در كودكان و نوزادان

بررسی مصرف نابجای تزریق خون در كودكان و نوزادان بیمارستان دی: یك فوق تخصص خون و سرطان، درباره استفاده از درمان های جانبی با كاهش موارد مصرف نابجای تزریق در كودكان بالای چهار ماه، توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، شهلا انصاری فوق تخصص خون و سرطان و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی ایران، در سمینار مدیریت خون بیمار با سوژه تخصصی تزریق خون و فرآورده های آن در كودكان و نوزادان با رویكرد كاهش مصرف كه در سالن اجتماعات بیمارستان مفید برگزار شد، درباره موارد مصرف گلبول قرمز در كودكان بالای چهار ماه و استفاده از درمان های جانبی با كاهش موارد مصرف نابجای تزریق صحبت كرد.
در ادامه، آذر كیوان فوق تخصص خون اطفال و عضو هیئت علمی موسسه آموزشی و پژوهشی طب انتقال خون، درباره تعریف مدیریت خون بیمار و كاربرد آن در زمینه های هماتولوژی كودكان سخنرانی نمود.
محمد فرانوش فوق تخصص خون و سرطان و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی ایران، موارد مصرف گلبول قرمز در نوزادان و كودكان زیر چهار ماه و استفاده از درمان های جانبی با هدف كاهش موارد مصرف نابجای تزریق را بیان نمود.
حسن ابوالقاسمی فوق تخصص خون و سرطان و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، در ارتباط با موارد مصرف فرآورده های پلاكتی در كودكان و نوزادان و استفاده از درمانهای آلترناتیو با رویكرد مدیریت خون بیمار صحبت كرد.
پیمان عشقی فوق تخصص خون و سرطان و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، در مورد موارد مصرف فرآورده های پلاسمایی در كودكان و نوزادان و استفاده از درمان های آلترناتیو با رویكرد مدیریت خون بیمار سخنرانی كرد و در پایان، غلامرضا باهوش فوق تخصص خون و سرطان و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی ایران، مبحث استفاده از درمان های مدیكال و داروهای جانبی جدید بعنوان درمان های جایگزین تزریق فرآورده های سلولی و پلاسمایی در كودكان و نوزادان را تدریس كرد.

1398/07/13
تگهای خبر: آموزش , بیمارستان , پزشك , پزشكی