معاون وزیر بهداشت مطرح كرد؛

توسعه اتاق های زایمان تك نفره، مشكل توزیع تخت بیمارستانی

توسعه اتاق های زایمان تك نفره، مشكل توزیع تخت بیمارستانی به گزارش بیمارستان دی معاون درمان وزارت بهداشت اظهار داشت: دو هزار اتاق زایمانی در كشور ساخته شده و از آنچه در طرح تحول سلامت پیشبینی شده، ۹۰ درصد آن در بخش اتاق زایمان اجرا شده است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، قاسم جان بابایی، با تاكید بر ضرورت بهسازی بیمارستان های كشور، اضافه كرد: امسال ۴۰ بیمارستان در كشور به بهره برداری می رسد كه بعضی از آنها تكمیل و تجهیز و مابقی تا آخر سال افتتاح می شود. وی افزود: با آغاز به كار این طرح ها حدود ۶ هزار تخت بیمارستانی كشور در حوزه بیمارستان های وابسته به دانشگاه های علوم پزشكی اضافه می شود. معاون وزیر بهداشت افزود: از برنامه های طرح تحول سلامت، توسعه بخش های زایمانی و اتاق های زایمان (LDR) است كه به صورت اختصاصی برای هر مادر در نظر گرفته شده است. جان بابایی بیان داشت: دو هزار اتاق زایمانی در كشور ساخته شده كه از آنچه در طرح تحول سلامت پیشبینی شده ۹۰ درصد آن در بخش اتاق زایمان اجرا شده است. وی با اشاره به اینكه بیشتر از مشكل كمبود تخت های بیمارستانی مشكل توزیع آن است، اظهار داشت: در بعضی شهرستان ها نسبت تخت به بیمارستان از میانگین كشوری بالاتر و در بعضی شهرها این میزان كمتر است.

1398/07/19
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , پزشك , پزشكی