عوارض داروی بیماری مثانه برای سلامت چشم

عوارض داروی بیماری مثانه برای سلامت چشم بیمارستان دی: پزشكان به شواهد بیشتری دست پیدا كردند كه نشان دهنده ارتباط نوعی داروی رایج برای بیماری مثانه با بروز عارضه چشمی تهدید كننده بینایی است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، دارویی كه از دهه ها قبل در درمان بیماری های مربوط به مثانه كاربرد گسترده ای داشته می تواند برای سلامت شبكیه چشم خطرناك باشد.
سال گذشته نتایج گزارش های اولیه حاكی از آن بود كه مصرف المیرون (Elmiron) با لطمه دیدن شبكیه چشم همراه می باشد و بنا بر این تعدادی از محققان به بررسی روی تعدادی بیمار در ایالت كالیفرنیا پرداختند.
آنان دریافتند حدود یك چهارم از بیمارانی كه در معرض این دارو قرار داشته اند با نشانه های مشخصی از لطمه دیدگی چشمی مواجه بوده اند. همین طور این سمی بودن دارو می تواند به شكل های دیگری از بیماری های شبكیه ای از قبیل دژنراسیون ماكولا خودرا نشان دهد.
سیستیت بینابینی (سندرم مثانه دردناك) سبب درد مزمن در مثانه و ناحیه لگن می شود. بیشتر از یك میلیون نفر در آمریكا كه بیشتر آنان را زنان می سازند به این عارضه مبتلا هستند. المیرون تنها دارویی است كه سازمان غذا و داروی امریكا آنرا برای این بیماری تایید كرده است.
سال گذشته پزشكان یك مركز چشم پزشكی در شهر آتلانتای آمریكا به بررسی روی شش بیمار پرداختند كه برای مدت ۱۵ سال از داروی المیرون مصرف كرده بودند. این پزشكان مشاهده نمودند كه بخش ماكولای شبكیه چشم این بیماران گرفتار تغییرات غیرمعمولی شده است.
به گزارش مدیكال اكسپرس، بگفته پژوهشگران این تغییرات غیرمعمول می تواند نشانه هشداردهنده ای از مصرف طولانی مدت داروی المیرون باشد كه به شبكیه چشم لطمه رسانده است.

1398/07/21
تگهای خبر: بیماری , پزشك , پزشكی , دارو