مدیر درمان تأمین اجتماعی اردبیل مطرح كرد:

وضع تأسف بار درمانگاه تأمین اجتماعی اردبیل

وضع تأسف بار درمانگاه تأمین اجتماعی اردبیل به گزارش بیمارستان دی مدیر درمان تأمین اجتماعی اردبیل اظهار داشت: با وجود تمامی تلاش ها برای افزایش زیرساخت های درمانی، همچنان حجم رجوع افراد تحت پوشش به درمانگاه تأمین اجتماعی اردبیل ۳ برابر ظرفیت موجود است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، قادر برجی قبل از ظهر پنجشنبه در مراسم بازدید و افتتاح چندی از پروژه های عمرانی بیمارستان تأمین اجتماعی سبلان اردبیل عنوان كرد: با وجود تمامی تلاش های انجام یافته برای افزایش زیرساخت های درمانی، همچنان حجم رجوع افراد تحت پوشش به درمانگاه تأمین اجتماعی اردبیل ۳ برابر ظرفیت موجود بوده تا خدمات رسانی شایسته به جامعه هدف با مشكلاتی مواجه شود. به قول وی برای رفع این مشكل از ماه های گذشته توسعه زیرساخت های درمانی در حوزه های عمومی و تخصصی در دستور كار قرار گرفته و اقداماتی جهت راه اندازی درمانگاه شماره ۲ مركز استان هم در حال انجام می باشد كه فعلا در مرحله كارشناسی قرار دارد. مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل خاطرنشان كرد: در تلاش هستیم تا با افزایش زیرساخت های درمانی خدماتی در شأن مردم عرضه نماییم و در این راستا به حمایت های مسؤلان و نمایندگان مردم در خانه ملت نیازمندیم.ضرورت افزایش ۲ برابری فضاهای درمانی تأمین اجتماعی اردبیلبرجی عنوان كرد: به منظور نزدیك شدن به استانداردهای تعیین شده لازم است فضاهای درمانی استان حداقل دو برابر افزایش یابد.
وی افزود: فعالیت مراكز فوق تخصصی درمانی در درمانگاه های تأمین اجتماعی اردبیل زمانی مهیا خواهد شد كه بسترهای حمایتی و مالی لازم برای عرضه خدمات فراهم شود. مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل در ادامه در مورد اقدامات این مركز برای ارتقای زیرساخت ها اظهار داشت: قبل از این مساحت بیمارستان سبلان تأمین اجتماعی در حدود ۵۰۰ مترمربع بود كه با اقدامات لازم فضای فیزیكی را به ۲ هزار متر مربع ارتقا دادیم. وی از تلاش شبانه روزی برای رفع مشكلات اطلاع داد و خاطرنشان كرد: با پیگیری انجام یافته امسال تنها دستگاه M.R.I كه در برنامه خرید بیمارستان های ملكی تأمین اجتماعی كل كشور قرار گرفت، به استان اردبیل تعلق می گیرد. به قول برجی تابحال با همراهی و همدلی مثال زدنی مسؤلان اقدامات توسعه محور درمانی در مركز تأمین اجتماعی اردبیل با انسجام مناسبی انجام یافته و بخشی از فعالیت های این مجموعه تا كنون به ثمر نشسته است. وی خاطرنشان كرد: آخرین سرشماری انجام یافته نشانگر آن بوده كه استان اردبیل از یك میلیون و ۲۷۰ هزار نفر جمعیت برخوردار می باشد كه ۶۰۶ هزار نفر آن تحت پوشش تأمین اجتماعی هستند، بدین مفهوم كه از كل جمعیت استان ۴۸ درصد تحت پوشش خدمات تأمین اجتماعی قرار دارند. مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل با اشاره به اینكه تنها ۹/۷۸ درصد تخت های بستری استان اردبیل متعلق به بیمارستان های تأمین اجتماعی است، خاطرنشان كرد: امیدواریم با ارتقای امكانات درمانی به آنچه كه در عرضه خدمات مطلوب در نظر داریم دست یابیم.

1398/08/05
تگهای خبر: استاندارد , بیمارستان , خدمات , درمان