یك فوق تخصص ریه كودكان عنوان كرد؛

درمان رایگان بیماران CF در ایران

درمان رایگان بیماران CF در ایران بیمارستان دی: یك فوق تخصص ریه كودكان، به تشریح وضعیت بیماران cf در كشور پرداخت.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمدرضا مدرسی، روز شنبه در نشست خبری دوازدهمین همایش بیماری های متابولیسم كودكان در مركز طبی بیمارستان امام خمینی، اظهار داشت: بیماری cf شایع ترین بیماری مغلوب در میان سفید پوستان دنیا است كه تا مدت ها فكر می كردیم در ایران نباشد. اما بررسی ها نشان داد كه تعداد این بیماران در ایران نه تنها از آمریكا و اروپا كمتر نیست كه احتمال می رود به خاطر ازدواج های فامیلی، بیشتر هم باشد. وی ادامه داد: حدس می زنیم در حدود ۶ هزار بیمار cf در كشور باشد. رئیس هیئت مدیره بنیاد بیماری cf در ایران، اظهار داشت: این بیماری از بدو تولد ریه نوزاد را درگیر و آغاز به تخریب می كند و كودك را گرفتار لطمه جدی می سازد. مدرسی به عمر این بیماران در اروپا و آمریكا اشاره نمود و اضافه كرد: عمر این بیماران از ۴ سال به حدود ۵۰ سال و شاید بالاتر هم رسیده باشد و این به خاطر درمان های استانداردی است كه به آنها ارائه می شود. وی افزود: این بیماران هیچ گونه مشكل مغزی و حركتی ندارند و اگر درمان آنها خوب باشد، می توانند طول عمر بیشتری داشته باشند. مدرسی با اشاره به حمایت های وزارت بهداشت از این بیماران در كشور، اظهار داشت: وزارت بهداشت، ۲۴ میلیارد تومان هزینه دارویی و درمانی به این بیماران اختصاص داد و البته با مصوبه ای كه بتازگی ابلاغ گردید، درمان این بیماران در كشور رایگان خواهد بود. وی ادامه داد: هزینه های دارویی و درمانی این بیماران به شدت سنگین است و خانواده های بیماران cf نیازمند حمایت دولت هستند. مدرسی از تصویب دستورالعمل درمانی بیماران cf در كشور آگاهی داد و اظهار داشت: پس از نهایی شدن این دستورالعمل، شاهد وحدت رویه در زمینه درمان این بیماران خواهیم بود. وی ادامه داد: درمان این بیماران باید به صورت تیمی باشد تا نتیجه بدهد.

1398/08/11
تگهای خبر: استاندارد , بهداشت , بیمارستان , بیماری