مدیرعامل سازمان بیمه سلامت:

بیمه رایگان حذف نشده است

بیمه رایگان حذف نشده است به گزارش بیمارستان دی مدیرعامل سازمان بیمه سلامت با اشاره به اینكه بتازگی مشاهده می نماییم برخی جریان های سیاسی به اشتباه می گویند بیمه رایگان حذف شده، در صورتیكه بیمه رایگان با اقتدار و توان قبل ادامه خواهد داشت، اظهار داشت: امیدوارم سیاسیون بدون این كه سیاست را وارد حوزه سلامت كنند، به دنبال رفع مشكلات آن باشند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، مهندس طاهر موهبتی در واكنش به اظهاراتی در خصوص اینكه در آغاز طرح پوشش بیمه رایگان، از آنجائیكه به دوره انتخابات نزدیك بود، كار راستی آزمایی به درستی صورت نگرفت و برخلاف عدد پنج میلیون نفر، حدود ۱۱ میلیون نفر به پوشش بیمه رایگان رسیدند و الان كه كار تامین بودجه این تعداد به مشكل خورده، مقرر شده تا ارزیابی وسع صورت گیرد، اظهار داشت: بنده بدون تعلقات سیاسی به این پرسش پاسخ خواهم داد و امیدوارم سیاسیون ما نیز بدون این كه سیاست را وارد حوزه سلامت كنند، به دنبال رفع مشكلات آن باشند.
وی ادامه داد: برمبنای فرمایش قرآن كریم اگر یك نفر را نجات دهی مانند آن است كه جان یك امت را نجات داده ای؛ حالا نیز وقتی بیماری به مركز درمانی بازگشت می كند پزشك معالج بدون اینكه درباب گرایش سیاسی بیمار از او سوال كند مبادرت به درمان او می كند كه این نشان دهنده زیبایی حوزه سلامت است. اما نكته مهم فارغ از مباحث سیاسی این است كه طرح تحول سلامت از سال ۹۳ و یك سال بعد از انتخابات شروع شد و سیاست های كلی سلامت در اردیبهشت سال ۹۳ ابلاغ گردید.
وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درباب بیمه ها در كشور، اشاره كرد: ایشان به توسعه كمی و كیفی كلیه بیمه ها با فراگیر شدن بیمه همگانی اشاره كردند و اینكه بیمار نباید جز رنج بیماری خود، رنج دیگری را تحمل كند. همین طور ما در سال دوم برنامه پنجم توسعه قرار داشتیم كه بر طبق آن دولت مكلف است هزینه مردم در حوزه سلامت را تا ۳۰ درصد كم كند كه معنای آن فراهم شدن شرایط برای پوشش همگانی بیمه است كه یكی از راه های آن پوشش بیمه رایگان برای افراد كمتر برخودار جامعه است.
موهبتی كه در یك برنامه تلویزیونی صحبت می كرد، در ادامه اظهار نمود: سوژه ارزیابی وسع از آن زمان هم مطرح بود، اما ما به خوداظهاری خود مردم اكتفا كردیم مانند سایر كشورهای دنیا، با این تفاوت كه در كشورهای خارجی اگر مشخص شود فرد به غلط خودرا در دهك درآمدی پایین معرفی كرده و از نظر درآمدی دارا بوده، بعدا جریمه خواهد شد؛ اما این مساله در ایران اینگونه پیگیری نشد، آنهم از آن جهت كه سوژه سلامت و مشكلات آن با سایر بخش ها بسیار متفاوت است؛ چونكه با جان افراد سر و كار داریم.
وی اظهار داشت: باید با ارزیابی وسع نسبت اصلاح وضعیت موجود اقدام نماییم. البته بتازگی مشاهده می نماییم برخی جریان های سیاسی به اشتباه می گویند بیمه رایگان حذف شده است؛ در صورتیكه اینگونه نیست. بیمه رایگان با اقتدار و توان قبل ادامه خواهد داشت اما، كسانی كه تمكن مالی دارند باید خودشان وجه بیمه خودرا پرداخت كنند. بنده خودرا مقید به اجرای قانون می دانم و بر طبق قانون افراد با دهك درآمدی اول تا سوم بطور رایگان بیمه خواهند شد. همین طور افراد در دهك درآمدی چهار نیز تنها ۵۰ درصد حق بیمه خودرا پرداخت می كنند و سایر دهك های درآمدی خودشان باید نسبت به پرداخت حق بیمه خود اقدام نمایند.

1398/08/12
تگهای خبر: بیماری , بیمه , پزشك , درمان