با تاكید بر بیماری های غیرواگیر؛

دومین كنگره اروپایی آسیایی فارماكواپیدمیولوژی

دومین كنگره اروپایی آسیایی فارماكواپیدمیولوژی به گزارش بیمارستان دی دومین كنگره اروپایی آسیایی فارماكواپیدمیولوژی از ۲۲ تا ۲۴ آبان ماه، از جانب دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی و گروه اقتصاد و مدیریت دانشكده داروسازی برگزار می گردد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، این كنگره با همكاری و مشاركت سازمان غذا و داروی كشور، انجمن مدیریت و اقتصاد دارو ایران، انجمن متخصصین داروسازی بالینی، انجمن داروسازان ایران، انجمن جهانی فارماكوویژیلانس و سایر دانشگاه های علوم پزشكی و مراكز تحقیقاتی مرتبط برگزار می گردد.
گفتنی است، این كنگره با محوریت اپیدمیولوژی دارویی، اقتصاد دارو، مدیریت دارو، داروسازی بالینی و... با حضور اساتید برجسته بین المللی از سایر كشورها و رئیس انجمن جهانی فارماكوویژیلانس در كنار اساتید و متخصصان مجرب داخلی فرصت مغتنمی را جهت ارتقای علمی شركت كنندگان ایجاد و موجبات گردهمایی اقشار مختلف جامعه بزرگ علوم پزشكی را فراهم می آورد.
بر طبق این گزارش بیماری های غیرواگیر شامل، بیماری های قلبی عروقی، سرطان ها، بیماری های مزمن ریوی و دیابت محور اصلی كنگره را ایجاد كرده و فارماكواپیدمیولوژی، فارماكوویژیلنس، داروسازی بالینی، اقتصاد دارو و تحقیقات پیامدها (Outcome Research)، مدیریت دارو، مطالعات بالینی و كارآزمایی ها، داروسازی اجتماعی، مدیریت ریسك و آموزش داروسازی از دیگر موضوعات این كنگره را به خود اختصاص داده اند.
این كنگره مشتمل بر سخنرانی، پنل، كارگاه عرضه پوستر و نمایشگاه جانبی بوده و فرصتی برای آشنایی با آخرین مباحث مطرح در زمینه فارماكواپیدمیولوژی با توجه ویژه بر مبحث "بیماری های غیر واگیر" خواهد بود.

1398/08/12
تگهای خبر: آموزش , بیماری , پزشك , پزشكی