عضو هیئت مدیره انجمن علمی چشم پزشكی ایران؛

شیوع نزدیك بینی در كودكان

شیوع نزدیك بینی در كودكان به گزارش بیمارستان دی عضو هیئت مدیره انجمن علمی چشم پزشكی ایران، استفاده زیاد كودكان از وسایل الكترونیكی را سبب مبتلا شدن به نزدیك بینی دانست.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، حمید احمدیه، روز سه شنبه در نشست خبری بیست و نهمین كنگره چشم پزشكی ایران، اظهار داشت: یكی از بیماری های چشمی كه سبب كاهش دید می شود، عیوب انكساری است كه شیوع زیادی دارد اما قابل درمان است. وی از آب مروارید بعنوان یكی دیگر از بیماری های شایع چشمی در كشور نام برد و اضافه كرد: خوشبختانه به اندازه كافی، جراح چشم در اغلب نقاط كشور برای درمان این بیماری چشمی وجود دارد. احمدیه به بیماری آب سیاه اشاره نمود و اظهار داشت: خطری كه این بیماری دارد، این است كه تا مدت ها فاقد علامت خاصی بوده و در مراحل پیشرفته بیماری، به چشم پزشك رجوع می شود و همین مساله كار درمان را سخت می كند. وی تصریح كرد: شیوع آب سیاه از سن ۴۰ سالگی به بعد بیشتر شایع است و لازم است كه افراد برای كنترل بیماری آب سیاه، به چشم پزشك رجوع و معاینات دوره ای داشته باشند. احمدیه به عوارض چشمی دیابت اشاره نمود و اظهار داشت: یك سوم بیماران دیابتی گرفتار عوارض چشمی می شوند و بینایی ۵ تا ۱۰ درصد آنها امكان دارد به خطر بیافتد. عضو هیئت مدیره انجمن علمی چشم پزشكی ایران، به بیماری ایدز اشاره نمود و اضافه كرد: عارضه چشمی در این بیماران وجود دارد و ضایعات خاصی در ته چشم و اطراف چشم این افراد ایجاد می شود كه البته خیلی شایع نیست. احمدیه در مورد استفاده كودكان از وسایل الكترونیكی و صدمه های چشمی، اظهار داشت: استفاده زیاد از این وسایل می تواند شیوع نزدیك بینی را افزایش دهد.

1398/08/14
تگهای خبر: بیماری , پزشك , پزشكی , درمان