دانشمندان بریتانیایی اعلام كردند؛

كشف درمان احتمالی سرطان

كشف درمان احتمالی سرطان به گزارش بیمارستان دی سال هاست كه دانشمندان جهت كشف درمان سرطان بعنوان یكی از مرگبارترین بیماری های جهان به شكل خستگی ناپذیر تلاش می كنند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، دانشمندان بریتانیایی در حال توسعه یك نوع ایمن درمانی مبتنی بر سلول های خون بدست آمده از بیمارانی هستند كه به شكل معجزه آسایی از سرطان نجات یافته اند.
طبق اعلام این گروه از دانشمندان، نتایج اولیه از آزمایشات انجام شده در آزمایشگاه نه تنها نشانه وجود درمان بهتری برای سرطان بوده بلكه درمان احتمالی می تواند برای آزمایش بر روی بیماران تا اوایل سال اینده آماده شود.
درمان جدید شامل سلول های نوتروفیل است؛ این سلول ها تشكیل دهنده بخشی از خط مقدم دفاع بدن در مقابل مهاجمان خارجی هستند.
نوتروفیل ها یا به طور مستقیم با استفاده از نابودی سلول های سرطان با مواد شیمیایی یا آنتی بادی ها یا به طور غیرمستقیم با استفاده از بكارگیری سایر سلول های سیستم ایمنی آنها را نابود می كنند.
محققان اذعان می كنند كه آنها شیوه ای برای استخراج سلول های ایمنی نابودكننده سرطان از فرد دهنده خون و سپس تكثیر میلیونی آنها یافته اند.
الكس بلیث، سرپرست تیم تحقیق از كمپانی بیوتكنولوژی LIfT، در این باره می گوید: «ما فقط در مورد مدیریت سرطان صحبت نمی كنیم، ما به دنبال یك شیوه درمانی قاطع هستیم كه یكبار در هفته در طول ۵ تا ۶ هفته انجام می گردد. »
وی در ادامه می افزاید: «براساس مدل آزمایشگاهی و آزمایش بر روی موش ها، ما امیدواریم بیماران به بهبودی كامل برسند. هدف نهایی ما تولید نخستین بانك سلولی نوتروفیل های قدرتمند قاتل سرطان در جهان است. »
به گفته بلیث، «فایده اصلی درمان نوتروفیل این است كه سلول های دهنده بدون هیچگونه ترس از رد جدی آن توسط بیماران دیگر می توانند استفاده شوند. »
این آزمایش قرار است در اوایل سال ۲۰۱۸ با ۲۰ تا ۴۰ بیمار آغاز شود.

1396/09/07
تگهای خبر: درمان , سرطان , بیماری