پدر پیوند مغز استخوان ایران خبر داد؛

استفاده از سلول های قاتل سرطان برای درمان بیماری های بدخیم خونی

استفاده از سلول های قاتل سرطان برای درمان بیماری های بدخیم خونی بیمارستان دی: پدر پیوند مغز استخوان ایران اظهار داشت: بهره گیری از سلول های قاتل سرطان در حال كشت، برای درمان سرطان سینه و بیماری های بدخیم خونی بزودی در كشور انجام می شود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، پروفسور اردشیر قوام زاده قبل از ظهر شنبه در جمع خبرنگاران در اراك، گفت: در كشور ۱۹ مركز پیوند مغز استخوان وجود دارد كه تیم های بسیاری در آنها در حال فعالیت هستند و با راه اندازی بیستمین مركز پیوند مغز و استخوان در استان مركزی، این آمادگی وجود دارد كه هرچه سریع تر نیز در این زمینه شاهد اقداماتی باشیم.
پدر پیوند مغز استخوان ایران اظهار داشت: سلول های قاتل سرطان در كشور در حال كشت است و بعد از مشخص كردن بیماران مناسب برای این درمان، به منظور مداوای سرطان هایی همچون سرطان سینه و بیماری های بدخیم خونی بزودی در داخل انجام می شود.
قوام زاده بیان كرد: مركز جهاد دانشگاهی استان مركزی با دانشگاه علوم پزشكی اراك هماهنگ هستند تا درباب درمان سرطان سینه در شهرستان های تفرش و اراك اقدامات لازم را انجام دهند و با راه اندازی مركز پیوند مغز استخوان در استان هزینه و مشكلات درمان بیماران سرطانی این استان كاهش پیدا كند.
وی اظهار داشت: همانطور كه سرطان در تمام دنیا افزوده می شود در ایران نیز با افزایش روبرو است و این گونه نیست كه تنها مربوط به ایران باشد، پس با تشخیص بموقع می توان از بروز آن پیشگیری و یا آنرا درمان كرد.
پدر پیوند مغز استخوان ایران اشاره كرد: بدون درمان بودن بیماری سرطان یك باور غلط است و این بیماری قابلیت درمان دارد، در این زمینه بایستی بموقع اقدامات تشخیصی و درمانی صورت پذیرد تا اثربخش باشد.

1398/08/20
تگهای خبر: بیماری , پزشك , پزشكی , درمان