وزیر بهداشت:

كرمانشاه قطب ارجاع بیماران خاص و صعب العلاج و قطب جذب گردشگر سلامت می شود

كرمانشاه قطب ارجاع بیماران خاص و صعب العلاج و قطب جذب گردشگر سلامت می شود به گزارش بیمارستان دی ایسنا/كرمانشاه وزیر بهداشت با اشاره به امكانات درمانی مطلوب و ظرفیت های بالای استان كرمانشاه در حوزه درمان اظهار داشت: مقرر است این استان به قطب بیماران خاص و صعب العلاج و قطب جذب گردشگر سلامت تبدیل گردد.

سعید نمكی، امروز (۲۱ آبان) در حاشیه افتتاح بیمارستان سوختگی "گلستان" كرمانشاه بعنوان نخستین بیمارستان سوختگی غرب كشور در جمع خبرنگاران با اشاره به قطبیت استان كرمانشاه در حوزه درمان غرب كشور اظهار داشت: استان كرمانشاه استانی مرزی بوده كه جمعیت بالایی دارد و علاوه بر خدمات رسانی به مردم استان، به استانهای هم جوار و حتی بیماران عراقی خدمات رسانی می كند.
وی اضافه كرد: خوشبختانه امروز شاهد افتتاح یكی از مهمترین و حیاتی ترین مراكز درمانی در این استان هستیم و نخستین مركز درمان سوختگی غرب كشور امروز در این استان افتتاح می شود.
به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، نمكی به تجهیزات به روز و مدرن این مركز اشاره نمود و اضافه كرد: بسیار سعی شده تا این مركز با تجهیزات مدرن به مركزی برای درمان صفر تا صد بیماران سوختگی تبدیل گردد.
وزیر بهداشت اضافه كرد: به علل مختلف شاهد موارد بالای سوختگی در غرب كشور هستیم و در همین راستا راه اندازی این مركز در غرب كشور برای ما از اهمیت بالایی برخوردار می باشد.
وی اضافه كرد: پس از بهره برداری از این مركز، راه اندازی بیمارستان جامع سرطان با ۱۲۰ تخت در اولویت برنامه هایمان در این استان قرار دارد.
نمكی تصریح كرد: مقرر است كرمانشاه به قطب ارجاع بیماران خاص و صعب العلاج تبدیل گردد.
وزیر بهداشت اضافه كرد: همینطور در نظر داریم این استان به قطب گردشگر سلامت كشور هم تبدیل گردد.

1398/08/21