راه نجات جان فرد مبتلا به ایست قلبی تنفسی

راه نجات جان فرد مبتلا به ایست قلبی تنفسی بیمارستان دی: دبیر اجرایی دومین كنگره اكمو با اشاره به نجات جان برخی بیماران گرفتار ایست قلبی تنفسی با دستگاه اكمو، اظهار داشت: جدیدترین دستاوردهای علمی در زمینه حمایت برون پیكری حیات در این كنگره عرضه می شود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، ضرغام حسین احمدی، در آستانه برگزاری دومین كنگره اكمو گفت: این كنگره ۱۳ تا ۱۵ آذر ۹۸ در سالن همایش های رازی دانشگاه علوم پزشكی ایران با حضور اساتید و صاحبنظران برجسته برگزار می گردد و جدیدترین دستاوردهای علمی در حوزه بیهوشی قلب و اكمو مورد بحث و گفتگو قرار می گیرد. وی با اشاره به اینكه اكمو به معنای حمایت برون پیكری حیات است، اظهار داشت: بیمارانی كه گرفتار ایست قلبی تنفسی می شوند مرگ برای آنها به وقوع می پیوندد ولی می توان با استفاده از دستگاه اكمو بطور موقت گردش خون و سیستم های ریوی این بیماران را به حالت طبیعی باز گرداند. عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی، افزود: اكمو در اقداماتی نظیر پیوند قلب و ریه كاربرد بسیار موثری دارد و در ایران در چندین بیمارستان همچون بیمارستان مسیح دانشوری و بقیه الله (عج) وجود دارد و شهرهای شیراز، اصفهان و تبریز نیز مجهز به این دستگاه هستند. وی با اشاره به اینكه تلاش داریم در دومین كنگره اكمو، پزشكان و جراحان را هر چه بیشتر با این دستگاه آشنا نماییم و جدیدترین دستاوردهای علمی را ارائه دهیم، اشاره كرد: ارائه و انتقال تجربیات در این زمینه بسیار حائز اهمیت می باشد و در نجات جان بیماران موثر واقع می شود. احمدی با اشاره به اینكه علاوه بر بیماران گرفتار ایست قلبی و تنفسی افراد گرفتار مسمومیت ها و آنفلوانزا نیز در بعضی از مواقع نیاز به این دستگاه دارند، اظهار داشت: استفاده از این دستگاه در بیماران گرفتار ایست قلبی در ۴۰ درصد مواقع سبب بازگشت به زندگی آنها می شود البته این آمار در بعضی از كشورها به ۵۰ درصد هم می رسد و ارائه تكنولوژی های نوین و تجربه بشر می تواند در آینده در این راستا بسیار موثر واقع می شود.

1398/09/02
تگهای خبر: آنفلوانزا , بیمارستان , پزشك , پزشكی