یك مسئول در علوم پزشكی شیراز اعلام كرد

مرگ چهار نفر بر اثر آنفلوآنزا در فارس

مرگ چهار نفر بر اثر آنفلوآنزا در فارس به گزارش بیمارستان دی ایسنا/فارس كارشناس مسئول بیماری های واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی شیراز اعلام نمود كه از میان ۱۳۰ مبتلا به آنفلوآنزا در فارس متاسفانه چهارنفر از آغاز امسال تا آخر آبان فوت كرده اند.

حمید بختیاری در گفت و گو با ایسنا اضافه كرد: از آغاز امسال تا آخر آبان ماه ۵۳۰ نفر در استان فارس كه علایم شبه آنفلوآنزا داشتند، در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشكی بستری شدند و بعد از نمونه گیری از ۳۶۴ مورد، نمونه ۱۳۰ نفر از این افراد مثبت اعلام گردید و متاسفانه تابحال ۴ نفر از آنها جان خویش را از دست داده اند.
وی افزود: امسال هم مانند سال های قبل شاهد بستری شدن برخی از شهروندان به علت مبتلا شدن به آنفلوآنزا در خیلی از بیمارستان های استان فارس بودیم، اظهار داشت: نمونه مثبت اعلام شده افراد مبتلا به آنفولانزا از زیر گونه اچ وان ان وان ۱۱۲ است كه از سال ۲۰۰۲ انتشار پیدا كرده است.
او افزود: دو نفر از فوت شدگان در فارس زن و دو نفر مرد بودند كه دو نفر از آنها هم از زوار اربعین بودند و بیماری زمینه ای مانند یابت و بیماری های قلبی و عروقی داشتند.
كارشناس مسئول بیماری های واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی شیراز تصریح كرد: با توجه سرمای زودرس در استان فارس، انتظار شیوع این بیماری بخصوص طی هفته های آتی دور از انتظار نیست، بنابراین ضروریست افراد با رعایت اصول بهداشتی و شستن دست ها از انتشار و سرایت این بیماری جلوگیری نمایند.
بختیاری كه بروز آنفلوآنزا در این مقطع را موج اول اپیدمی این بیماری می داند، عنوان كرد: كسانی كه به گلودرد و سرفه گرفتار می شوند باید با استفاده از ماسك، از شیوع این بیماری پیشگیری كنند.
او همینطور از والدینی كه فرزندان آنها گرفتار تب می شوند، خواست تا از فرستادن آنها به مدرسه حداقل تا سه روز اجتناب كنند.
كارشناس مسئول بیماری های واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی شیراز همینطور بیان كرد: در اماكن شلوغ شانس انتقال ویروس بالاتر است ازاین رو به گروه های خطر نظیر مادران آبستن و افراد سالمند سفارش اكید می شود كه از تردد غیرضروری در مكان های شلوغ اجتناب كنند.
بختیاری با تاكید بر اینكه شست وشوی دست می تواند در قطع چرخه جلوگیری از انتقال آنفلوآنزا و خیلی از بیماری های عفونی واگیر موثر باشد، ابراز امیداوری كرد كه چرخه انتقال در موج اپیدمی آنفلوآنزا كه موضوعی كشوری است، كاهش پیدا كند.

1398/09/05
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , بیماری , پزشك