رییس كنگره پیشگیری و درمان چاقی:

شیوع درمان های غیرعلمی برای افزایش وزن و چاقی

شیوع درمان های غیرعلمی برای افزایش وزن و چاقی به گزارش بیمارستان دی رییس كنگره پیشگیری و درمان چاقی اظهار داشت: درمان های غیرعلمی چاقی در ایران بسیار زیاد است و گاهی شاهدیم كه در رسانه ها هم تبلیغاتی می گردد كه غیر علمی است، امیدواریم درمان علمی بیشتر شناخته شوند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، دكتر علیرضا خلج رییس كنگره پیشگیری و درمان اظهار داشت: قرن حاضر قرن اپیدمی بزرگ و مخرب چاقی است و می بایست تلاشهای زیادی در زمینه پیشگیری و درمان آن انجام شود.
وی اضافه كرد: جراحی های چاقی تبدیل به یكی از درمان های موثر در زمینه چاقی شده است و بیمارانی كه چاقی مفرط دارند به شكلی معلول به شمار می روند. خلج اظهار نمود: افزایش بیش از اندازه چاقی در جامعه سبب افزایش جراحی های چاقی شده است و اكنون این مورد به حدی مهم شده است متخصصان تغذیه و غدد، افرادی كه چاقی مفرط دارند را به جراحان چاقی ارجاع می دهند. هم اكنون جراحی های چاقی از پنج ساعت به چهل دقیقه كاهش یافته و ریسك عمل هم پایین آمده است. وی ادامه داد: برگزاری همزمان كنگره جراحی چاقی همزمان با پیشگیری سبب خوشنودی است. تمام ارگان های بدن در چاقی موثر است و لاغری نیازمند همكاری همه ی اعضا است. خلج اظهار داشت: درمان های غیرعلمی در ایران بسیار زیاد است و گاهی شاهدیم در رسانه ها تبلیغاتی می گردد كه غیر علمی است كه وظیفه ی انجمن هاست كه این نكات را متذكر شوند.

1396/09/08
تگهای خبر: جراحی , درمان , بیماری , متخصص