آرزوی كودك بهبود یافته محك برای شكستن ركورد شنا در آب های آزاد

آرزوی كودك بهبود یافته محك برای شكستن ركورد شنا در آب های آزاد به گزارش بیمارستان دی آرزوی موفقیت در ورزش شنا از زمانی كه در رودخانه جاری یكی از روستاهای سقز شنا می كرد، همراه ˮصنعانˮ است؛ زمانی كه مجبور شد برای شیمی درمانی به تهران بیاید، تصور شنیدن باردیگر صدای گذر آب از رود، سپری شدن روزهای درمان را برای او آسان تر می كرد...

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، مبارزه او با بیماری سرطان از 6 سالگی شروع شد، این مبارزه یكی از پاهای او و قسمتی از ریه اش را در سنین نوجوانی از او گرفت، ولی امیدش به سلامتی را نتوانست بگیرد. تا امروز كه در سن 26 سالگی است و چند سالی از بهبودی او می گذرد، آرزوی ثبت ركود در آب های آزاد همچنان در وجودش نفس می كشد.
"صنعان امینی" یكی از كودكان بهبود یافته محك است و موفقیت هایی كه در رشته شنا در مسابقات مختلف كسب كرده دلیل گفتگویی است كه با او انجام شده است.
- چند سال است كه قطع درمان شده ای؟
12 سال است كه قطع درمان شده ام و فقط برای انجام معاینات دوره ای به محك می آیم.
- انجام ورزش شنا چه كمكی به افزایش روحیه برای مبارزه با بیماری سرطان داشت؟
شنا یك قانون خیلی ساده و ابتدایی دارد كه برای ماندن روی آب باید دست و پا نزنید و فقط با تمركز تلاش كنید با بی وزن كردن بدن روی سطح آب شناور بمانید تا امكان اجرای حركت ها را داشته باشید. این قانون در زندگی و در راه مبارزه با بیماری بسیار به من كمك كرد. هر زمان كه دلم می گرفت و می گفتم چرا باید این شرایط را تحمل كنم با خود می گفتم به جای دست و پا زدن باید برای حركت های بعدی آماده شوم. دست و پا زدن و ناامیدی نمی تواند من را به جایی برساند.
- چه آرزویی داری؟
شنا كردن در آب‎ های آزاد را خیلی دوست دارم و می خواهم روزی ركود شنا در این آب ها را بشكنم و این ركورد به نام من ثبت گردد.
- الگوی تو در ورزش چه شخصی است؟
مایكل فلپس. اما راستش نمی توان گفت الگو، چون نمی خوام حتما مثل او باشم. چون من خودم را با دیگران مقایسه نمی كنم. هر فردی سرنوشت و شرایط زندگی مختص به خویش را دارد كه فقط با تلاش می تواند آنرا تغییر دهد و به هر آن چیزی كه آرزوی آنرا دارد برسد. من فكر می كنم برای موفقیت احتیاج ندارم از كسی پیروی كنم. من آرزوها و خواسته های خودم را دارم كه فقط با روش خودم می توانم به آنها برسم. هیچگاه در زندگی به این فكر نكردم به جهت اینكه بیمار هستم باید از زندگی فاصله بگیرم و یا شرایط زندگی من باید فرق كند.
- یعنی همیشه به آینده امیدوار بودی؟
بله، شاید به جهت اینكه در راه مبارزه با سرطان كمتر ناامید بودم چون می دانستم فقط باید به سلامتی فكر كنم و نگرانی دیگری نداشتم. محك هزینه های دارو و درمان، عمل های جراحی و... را تأمین می كرد و همین سبب می شد تا نگرانی های كمتری داشته باشم. محك حتی بعد از بهبودی هم با تأمین بخشی از هزینه های آموزش شنا و امور جانبی مربوط به آن، سبب شد تا بتوانم با امید بیشتری به آینده فكر كنم و در این راه استوارتر باشم.
روابط عمومی موسسه خیریه محك ابراز امیدواری كرد كه آرزوی صنعان، كودك بهبود یافته، با همراهی نیكوكاران برآورده شود تا انگیزه ای باشد در دل 19 هزار كودك مبتلا به سرطان تحت درمان در سراسر كشورمان كه با دلی گرم تر و باوری استوارتر در راه درمان گام بردارند؛ چونكه آنها هم آرزوهایی دارند كه با تحقق سلامتی و بهبودی می توانند به آنها برسند.

1398/09/10
تگهای خبر: آموزش , بیماری , جراحی , دارو