معاون وزیر بهداشت اعلام كرد

آلودگی هوا علت مرگ ۳هزار تهرانی بالای ۳۰ سال پارسال

آلودگی هوا علت مرگ ۳هزار تهرانی بالای ۳۰ سال پارسال به گزارش بیمارستان دی معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی از تأثیر آلودگی هوا بر بیشتر از ۳۳ هزار مرگ سالانه در كشور اطلاع داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، دكترعلیرضا رییسی با بیان این خبر، اضافه كرد: در كلانشهرها، آلودگی هوا بخصوص ذرات معلق كمتر از ۲.۵ میكرون وارد ریه و بافت بدن افراد شده و عوارض زیادی به وجود می آورد.

وی بیان كرد: طی سال های ۹۲ تا ۹۴ شاهد كاهش غلظت آلاینده های هوا بودیم، اما از سال ۹۴ تا ۹۶ افزایش غلظت و آلودگی هوا را داشته ایم و الان این آلودگی ۳.۳ برابر حد مجاز جهانی است.

رییسی خاطرنشان كرد: هزینه های مستقیم و غیر مستقیم تحمیلی ناشی از آلودگی هوا بسیار زیاد است كه تعطیلی مدارس، دانشگاه ها، بازار بخشی از آن است.
وی با اشاره به اینكه طبق برآورد سازمان بهداشت جهانی این هزینه در ایران بالغ بر ۳۰ میلیارد دلار و برابر با ۲.۴۸ درصد تولید ناخالص ملی است، تصریح كرد: طبق آمار، میزان مرگ و میر ناشی از آلودگی هوا در تهران در سال ۹۷، بالغ بر ۳ هزار نفر از افراد بالای ۳۰ سال بود كه بیماران مزمن تنفسی ۸۵ نفر، سرطان ریه ۹۶ نفر، بیماران قلبی ۱۰۵۸ نفر و سكته های مغزی ۵۲۶ نفر بودند.

بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، معاون بهداشت وزارت بهداشت تصریح كرد: برای كلانشهرهایی مانند تهران و اصفهان نیازمند برنامه ها و تمهیدات ویژه هستیم. همچنین، در جنوب، غرب و شرق كشور با پدیده غبارآلودگی هم مواجه هستیم كه راهكارهای این آلودگی ها باید مورد توجه قرار گیرد.

1398/09/12
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , پزشك , پزشكی