جاسازی قرصهای مشكوك در محصولات بیش از۱۰ شركت تولید كیك

جاسازی قرصهای مشكوك در محصولات بیش از۱۰ شركت تولید كیك به گزارش بیمارستان دی رئیس مركز روابط عمومی وزارت بهداشت با تاكید بر اینكه گزارشات واصله به وزارت بهداشت در خصوص وجود قرص و كپسول در كیك های خوراكی، به هیچ عنوان به خط تولید این محصولات مربوط نیست، اظهار داشت: طبق بررسی های صورت گرفته از گزارشات مردمی در دو استان سیستان بلوچستان و هرمزگان، مشخص شد این قرص ها بعد از تولید و در مرحله عرضه داخل كیك ها گذاشته شده است.


دكتر كیانوش جهانپور در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینكه هرگونه جاسازی قرص در این كیك ها بعد از روند تولید اتفاق افتاده است، اظهار نمود: طبق گزارشاتی كه به دست ما رسیده است و بررسی هایی كه از شركت های صنایع غذایی در این استانها داشته ایم، این قرص ها به هیچ عنوان هنگام فرآیند تولید درون كیك ها گذاشته نشده است.
وی ادامه داد: طی مشاهدات موجود این كار مشكوك و با انگیزه و هدفی نامعلوم توسط فرد یا افرادی در سطح عرضه در استان های سیستان و بلوچستان و هرمزگان صورت گرفته است. تمام مباحثی كه در حوزه اختیارات و بازرسی های سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت است در حال انجام بوده اما، بررسی سایر عوامل نظیر قصد و نیت انجام این كار در حوزه صلاحیت و اختیارات وزارت بهداشت نیست و مراجع انتظامی و امنیتی باید سوژه را بررسی نمایند.
سخنگوی سازمان غذا و دارو با اشاره به اینكه موارد مطرح شده ی جاسازی قرص در كیك ها مربوط به بیشتر از ۱۰ شركت تولید كیك است، اظهار نمود: قاعدتا اینكه یك جسم خارجی در خط تولید بیشتر از ۱۰ شركت تولید كیك خوراكی طی دو هفته و به صورت همزمان جاسازی شود، آن هم به شكلی كه این اتفاق متوجه یك یا دو استان باشد، اساسا مشكوك است و باید از مراجع انتظامی پیگیری شود. نكته قابل توجه اما آن است كه تولید كیك نیز در همان استانها صورت نگرفته و از خارج از این استانها به آن جا وارد می شود.
جهانپور اشاره كرد: برخلاف ادعاهای موجود در خصوص اینكه قرص هایی كه در كیك های خوراكی گذاشته شده است، از نوع روانگردان ها و مخدرها بوده، بررسی های ما این مساله را نشان نمی دهد و این قرص ها انواع گوناگونی داشته است.
وی با بیان این كه تمام گزارشات صورت گرفته بررسی شده است، اشاره كرد: بعنوان مثال بررسی های صورت گرفته از ۳۰ مورد گزارش شده از استان هرمزگان نشان میدهد كه سوژه مربوط به خط تولید نیست. مردم هم می توانند موارد مشابه را به سامانه تلفنی ۱۹۰ گزارش دهند و با معرفی محل عرضه كیك خوراكی ما را در بررسی بیشتر واقعه یاری كنند.



این عكس در فضای مجازی انتشار یافته و خبرگزاری ایسنا صحت و سقم آنرا تایید نمی كند.




منبع:

1398/09/22
14:32:29
5.0 / 5
4699
تگهای خبر: بهداشت , دارو , سازمان غذا و دارو , محصولات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳
بیمارستان دی
deyhospital.ir - تمامی حقوق سایت بیمارستان دی محفوظ و متعلق به مالک دامنه است

بیمارستان دی

بهداشت و درمان