اعلام فراخوان مقاله به كنگره كودكان مبتلا به سرطان

اعلام فراخوان مقاله به كنگره كودكان مبتلا به سرطان بیمارستان دی: مهلت ارسال مقاله به پنجمین كنگره نقش خدمات حمایتی در توانمندسازی كودكان مبتلا به سرطان و خانواده آنها كه توسط موسسه خیریه محك برگزار می شود، تا 10 دی 98 اعلام گردید.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، كنگره «نقش خدمات حمایتی در توانمندسازی كودكان مبتلا به سرطان و خانواده آنها» ۷ و ۸ اسفند ۹۸ در محورهای ارائه خدمات حمایتی به كودك و مراقبین (خانواده و تیم درمان) در پروسه درمان سرطان كودك در مراحل تشخیص، سیر درمان، پیگیری و بازگشت به زندگی عادی، تسكین های پیش از سوگ، سوگ و بعد از سوگ، نقش كارهای داوطلبانه در مداخلات مددكاری اجتماعی و روانشناختی، اولویت بندی منابع خدمات حمایتی مبتنی بر فاكتورهای اثربخشی، حقوق بیمار و مراقبین ایشان و مراقبت از مراقبت كنندگان انجام خواهد شد. مددكاران اجتماعی، روان شناسان و روان پزشكان، پزشكان متخصص هماتولوژی- آنكولوژی، رادیوتراپی- آنكولوژی، جراح و اطفال، پرستاران و روان پرستاران، اعضای هیأت علمی و پژوهشگران دانشگاه ها و مراكز پژوهشی در حوزه های مددكاری اجتماعی، روان شناسی، توانبخشی و جامعه شناسی، دانشجویان مقاطع كارشناسی ارشد و دكترای عمومی و تخصصی رشته های مددكاری اجتماعی، روان شناسی، روان پزشكی، پزشكی، پرستاری، علوم تربیتی و مشاوره، توانبخشی و جامعه شناسی همین طور سازمان های مردم نهاد ملی و بین المللی گروه های هدف این كنگره هستند. از تمام علاقه مندان فعال در حوزه گروه های هدف دعوت می‎شود تا مقاله های پژوهشی و كاربردی خودرا در رابطه با محورهای تعیین شده حداكثر تا ۱۰دی بوسیله سایت و پست الكترونیكی كنگره به آدرس icss.mahak-charity.org//: https و [email protected] ارسال نمایند. همین طور سایر اطلاعات مورد نیاز این رویداد علمی بوسیله سایت این كنگره قابل دسترس است. موسسه خیریه محك در امتداد حمایت همه جانبه از كودكان مبتلا به سرطان و خانواده آنان در بخش حمایتی از سال ۹۰ نسبت به برگزاری ۴ دوره كنگره خدمات حمایتی اقدام نموده و امسال پنجمین دوره آن انجام خواهد شد.

1398/09/25
تگهای خبر: پرستار , پرستاران , پزشك , پزشكی