یك مدیر وزارت بهداشت تاكید كرد؛

ثبت استعلاجی های بالای ۳ روز كاركنان دولت

ثبت استعلاجی های بالای ۳ روز كاركنان دولت به گزارش بیمارستان دی رئیس شورای عالی پزشكی معاونت درمان وزارت بهداشت، اظهار داشت: ثبت الكترونیك مدارك در سامانه های رسمی وزارت بهداشت، سبب جلوگیری از سوءاستفاده احتمالی در مدارك كاركنان دولت می شود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، حمیدرضا خصالی، در جلسه بررسی راه اندازی سامانه ثبت موارد كمیسیون های پزشكی دانشگاه های علوم پزشكی كه در معاونت درمان وزارت بهداشت برگزار شد، اضافه كرد: پایلوت موفق راه اندازی این سامانه در دانشگاه علوم پزشكی تهران صورت گرفته و خروجی خوبی داشته است. در صورت راه اندازی این سامانه با همكاری واحد فناوری اطلاعات وزارت بهداشت سایر دانشگاه های علوم نیز به آن متصل می شوند. وی در اهمیت راه اندازی این سامانه، اشاره كرد: پروسه ثبت در یك ابزار پیاده سازی شده و وحدت رویه در جمع آوری و تحلیل داده ها ایجاد خواهد شد. همچنین، امكان دسترسی، تسهیل و تسریع شده و عدالت و وحدت رویه حفظ می شود. خصالی اضافه كرد: مقرر شد، ثبت استعلاجی های بالای ۳ روز كاركنان دولت (غیر از استعلاجی های زایمان) و همچنین، موارد از كارافتادگی و بیماری های صعب العلاج تحت نظر قوه مجریه به صورت الكترونیك ثبت و ضبط شود. وی اشاره كرد: این سامانه به سایر وزارتخانه های دیگر كه وزارت بهداشت متولی بررسی استعلاجی ها، از كارافتادگی ها و بیماری های صعب العلاج آنان است نیز متصل خواهد شد. در نهایت می توان به صورت كلی و كشوری سامانه یكپارچه كمیسیون موارد پزشكی جهت ثبت و ضبط داده ها را ایجاد كرد.

1398/09/29
تگهای خبر: ابزار , بهداشت , بیماری , پزشك