با پیگیری های وزارت بهداشت؛

۱۳۴ دانشجوی متخلف از ادامه تحصیل منع شدند

۱۳۴ دانشجوی متخلف از ادامه تحصیل منع شدند بیمارستان دی: با پیگیری های انجام شده، 134 دانشجوی دانشگاه آزاد كه بدون داشتن حدنصاب و شرایط قانونی تغییر رشته داده بودند، از ادامه تحصیل منع شدند.

دكتر كیانوش جهانپور در گفت و گو با ایسنا ضمن اعلام این خبر اشاره كرد: با پیگیری های مستمر وزارت بهداشت كسانی كه با استفاه از رانت و به انحاء مختلف به صورت غیرقانونی و با نداشتن حد نصاب لازم روی صندلی های رشته های گروه پزشكی دانشگاه آزاد اسلامی نشسته بودند، عملا از ادامه تحصیل در این رشته ها منع شدند.
وی در این زمینه اضافه كرد: با استناد به مصوبه شورای سنجش و پذیرش دانشجو، بیشتر از ۱۳۴ دانشجو كه تحت عناوین مختلف همچون فرزند هیات علمی و... بدون داشتن حد نصاب و شرایط قانونی به رشته های پزشكی، دندانپزشكی و داروسازی تغییر رشته داده بودند از ادامه تحصیل منع شدند.
رییس مركز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اشاره كرد: رفتارهایی از این دست بدون شك سبب احساس بی عدالتی، تبعیض، یاس و ناامیدی در بین خیل جوانان و دانشجویان این كشور می شود و اساسا مقابله با این رفتارها می تواند منجر به تقویت حس قانون گرایی، رفع تبعیض و ارتقای اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی نظام آموزش عالی و آموزش پزشكی كشور خواهد شد.
وی درانتها اشاره كرد: وزیر بهداشت تاكید دارد كه با كلیه افرادی كه در این راه تخلف كرده اند، از مسیر و مجاری قانونی مربوطه و مطابق مقررات باید برخورد قانونی صورت گیرد.

1398/09/30
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , پزشك , پزشكی