با امضای تفاهم نامه سه جانبه؛

در تولید محصولات فناورانه زیستی خودكفا می شویم

در تولید محصولات فناورانه زیستی خودكفا می شویم بیمارستان دی: ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، اداره كل نظارت و ارزیابی تجهیزات و ملزومات پزشكی و انجمن صنفی متخصصین تجهیزات پزشكی، با هدف خودكفایی كشور در تولید محصولات زیست فناوری، پزشكی و سلامت، تفاهم نامه همكاری امضاء كردند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، یكی از مهم ترین اقدامات ستادهای توسعه فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، همكاری و هم افزایی كارهای علمی و فناورانه با دیگر نهادهای ذینفع و در رابطه با حوزه های كاری آنها است.
در همین راستا، ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با هدف خودكفایی كشور در تولید محصولات زیست فناوری، پزشكی و سلامت تفاهم نامه همكاری سه جانبه مشتركی با اداره كل نظارت و ارزیابی تجهیزات و ملزومات پزشكی و انجمن صنفی متخصصین تجهیزات پزشكی امضا كرد. بر طبق این تفاهم نامه، مشاركت طرفین برای كمك به تحقیق، توسعه و تولید تجهیزات و ملزومات پزشكی و محصولات فناورانه و دانش بنیان حوزه سلامت، زیست فناوری و تجهیزات پزشكی بیشتر می شود.
همین طور در این تفاهم نامه آمده است كه پشتیبانی از تحقیق، توسعه و تولید تجهیزات پزشكی اولویت دار و سایر محصولات فناورانه حوزه های پیشرفته كه بیشترین میزان واردات را داشته اند، باید در اولویت های حمایتی هر سه دستگاه طرف قرارداد منظور شود.
برمبنای اعلام معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با عنایت به این كه دانش بنیان ها به كمك ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری موفق شده اند با توسعه زیست فناوری در صنایع مختلف دارویی اثر تحریم ها در كشور را كمرنگ و از تهدید تحریم ها بهترین فرصت را برای رونق تولید در كشور استفاده كنند، می توان گفت چنین همكاریهای مشتركی می تواند سلامت و امنیت روانی و جسمی جامعه را تامین كند.

1398/10/01
تگهای خبر: پزشك , پزشكی , دارو , دستگاه