مشاور عالی وزیر بهداشت مطرح كرد؛

غربالگری سرطان ها شدنی نیست

غربالگری سرطان ها شدنی نیست به گزارش بیمارستان دی مشاور عالی وزیر بهداشت، امكان غربالگری سرطان ها را امری ناشدنی دانست و اظهار داشت: در هیچ جای دنیا همه سرطان ها را غربالگری نمی كنند.

محمد اسماعیل اكبری، در گفتگو با خبرنگار مهر، تصریح كرد: ما نمی توانیم همه سرطان ها را غربالگری نماییم، چون امكان در كشور فراهم نیست. وی با اشاره به غربالگری سرطان های دهانه رحم، پستان و فرم خاصی از سرطان روده بزرگ، تصریح كرد: امكان غربالگری بقیه سرطان ها وجود ندارد و در هیچ جای دنیا هم این گونه نیست كه همه سرطان ها را غربالگری كنند. اكبری به مبحث غربالگری سرطان پستان در كشور اشاره نمود و اضافه كرد: به علت كمبود وسایل، امكانات و شاخصهای علمی، امكان انجام غربالگری سرطان پستان در كشور وجود ندارد. مشاور عالی وزیر بهداشت، افزود: هم اكنون هم دستگاه هایی كه داریم برای تشخیص های عادی پاسخگو نیست و ما نمی توانیم با این امكانات، غربالگری سرطان پستان را انجام دهیم. اكبری اظهار داشت: الان كه دو میلیون خانم برای تشخیص سرطان پستان به مراكز درمانی رجوع می كنند، گرفتار كمبود امكانات هستیم و اگر بخواهیم غربالگری را انجام دهیم، یعنی باید ۴۰ میلیون خانم به این مراكز رجوع كنند كه می بایست ۲۰ برابر ظرفیت كنونی، امكانات داشته باشیم كه نداریم. مشاور عالی وزیر بهداشت، تصریح كرد: هنوز زود است كه بخواهیم غربالگری سرطان پستان را با این امكانات انجام دهیم.

1398/10/02
تگهای خبر: بهداشت , درمان , دستگاه , سرطان