از افزایش بارش های سیل آسا تا پیشنهاد تعطیلات شناور برای مدارس

از افزایش بارش های سیل آسا تا پیشنهاد تعطیلات شناور برای مدارس به گزارش بیمارستان دی سرگردانی ۶۰۰ بیمار هموفیلی در اصفهان، مهمترین مشكل در راه فرزندخواندگی، پیشنهاد تعطیلات شناور برای مدارس، افزایش بارش های سیل آسا در كشور و... از مهم ترین خبرهای اداره اجتماعی ایسنا در دومین روز دی ماه هستند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، امروز (۲ دی ماه) ۵۰ خبر، مصاحبه و گزارش در اداره اجتماعی ایسنا منتشر گردید كه مهم ترین خبرهای امروز در ادامه می آید و با كلیك روی تیتر آنها می توانید متن كامل خبر را بخوانید:

گلایه از تصمیمات ترافیكی كمیته اضطرار آلودگی هوا/ چرا با كامیون ها برخورد نمی شود؟

علی پیرحسینلو - مشاور اجتماعی معاونت ترافیك شهرداری تهران - از توجه نكردن به جنبه های اجتماعی در تصمیم گیری های مربوط به روزهای اضطراری آلودگی هوا انتقاد نمود و خواهان انجام كار كارشناسی پیش از اعلام تصمیم های ناگهانی و نسنجیده شد.

تشریح اقدامات شهرداری تهران برای شناسایی منبع بوی نامطبوع/بیشترین شكوائیه مربوط به ۳ منطقه

شینا انصاری - مدیركل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران - درباره آخرین اقدامات صورت گرفته برای شناسایی و رفع منبع بوی نامطبوع در سطح تهران سخن گفت.

استفاده روزانه ۵۰۰۰ نفر از ایستگاه مولوی

یوسف حجت - سرپرست معاونت حمل و نقل و ترافیك شهرداری تهران - اعلام نمود: با آغاز به كار و راه اندازی ایستگاه مولوی روزانه ۵۰۰۰ مسافر به تعداد مسافران خط ۷ اضافه خواهد شد.

سرگردانی ۶۰۰ بیمار هموفیلی در اصفهان + پاسخ وزارت بهداشت

۶۰۰ بیمار هموفیلی در اصفهان سرگردانند؛ نه درمانگاه مستقلی دارند و نه حتی بخشی كه یك پزشك مستقر داشته باشد؛ ماه هاست كه برای دریافت خدمات با چالش مواجهند و برای یك ویزیت ساده و تهیه داروهایشان باید ساعت ها وقت بگذارند.

صندلی دانشگاه پزشكی جای بی سواد و آقازاده نیست

سعید نمكی - وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی - اظهار داشت: صندلی دانشگاه های علوم پزشكی جای افراد نخبه است اما متاسفانه در سال های گذشته اتفاقات تلخی به علت سوءاستفاده از موقعیت پدر و مادر و رانت بوجود آمده و بچه پولدارهای بیسواد، آقازاده و دروغگو كه نه لیاقت داشتند و نه سواد، این صندلی ها را اشغال كرده اند.

حمایت های خانواده عاملی برای كاهش اعتیاد

علی شیخ الاسلامی - متخصص روانشناسی - یكی از عوامل مهم در كاهش اعتیاد را خانواده و حمایت های خانواده دانست و اظهار داشت: اگر فردی از حمایت های خانواده برخوردار و یا خانواده ای منسجم و پایدار داشته باشد و در حقیقت همدلی و عاطفه در آن وجود داشته باشد، قطعا احتمال كمتری وجود دارد كه به سمت مواد مخدر برود.

مهمترین مشكل در راه فرزندخواندگی

سعید بابایی - مدیركل امور كودكان و نوجوانان سازمان بهزیستی كشور - ضمن اعلام آخرین آمار مربوط به فرزندخواندگی در كشور مهم ترین مشكل این حوزه را سلیقه انتخابی خانواده ها در این خصوص دانست.

پیشنهاد تعطیلات شناور برای مدارس/ ۱۵هزار میلیارد تومان؛ هزینه نفر- ساعت اتلاف شده آموزش در ایران

تعطیلات پیاپی مدارس به دلیل آلودگی هوا هرچند از منظر حفظ سلامت دانش آموزان اجتناب ناپذیر است اما نگرانی جدی برای اتلاف زمان آموزش و عقب افتادگی درسی وجود دارد؛ مشكلی كه به نظر می آید با درنظر گرفتن راهكارهای مختلف علمی و كارشناسی شده و ایجاد انعطاف در تقویم آموزشی می تواند حل و جبران شود.

برخورد با مدیرانی كه بالاجبار دانش آموزان را راهی مدارس می كنند

مسعود ثقفی - سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران - هرگونه اجبار مدیران مدارس غیردولتی برای حضور دانش آموزان در مدرسه، در ایام تعطیل به دلیل آلودگی هوا را تخلف دانست.

افزایش بارش های سیل آسا در كشور

ایمان باباییان - سرپرست مركز اقلیم شناسی سازمان هواشناسی- ضمن تشریح علت بارش های سیل آسا در خوزستان اظهار داشت: اقلیم كشور در آینده به سویی حركت خواهد نمود كه میانگین بارش ها كم اما بارش های سیل آسا بیشتر خواهد شد.

۱۹ ایستگاه سنجش كیفیت هوای تهران در وضعیت ناسالم برای همه

بر اساس آخرین اطلاعات شركت كنترل كیفیت هوای تهران، كیفیت هوا در ۱۹ ایستگاه سنجش در وضعیت ناسالم برای همه افراد قرار دارد.

جای خالی «پهپادآمبولانس» در ناوگان اورژانس كشور+ فیلم

پهپادها كه در ایام اخیر با سوپرایز وزیر ارتباطات در سرخط خبرها قرار گرفت، به قول دكتر پیمان صابریان - رئیس مركز اورژانس تهران - می توانند در امدادرسانی به بیماران اورژانسی هم نقش موثری داشته باشند، پیشنهادی كه شاید روزی اجرایی شود.

دستگیری ۴۲۴ نفر از اراذل و اوباش پایتخت و پاكسازی ۳۱۶ محله

سردار حسین رحیمی - فرمانده انتظامی تهران بزرگ - از پاكسازی ۷۸ پارك و تفرجگاه پایتخت اطلاع داد كه تبدیل به جولانگاه اراذل و اوباش شده بود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، پنج تیتر خبر پربازدید اداره اجتماعی در دوم دی ماه به ترتیب زیر می آید كه با كلیك روی آنها می توانید متن كامل خبر را بخوانید:

افزایش بارش های سیل آسا در كشور

SO۲ موجود در هوای تهران بالاتر رفته است/كیفیت هوای تهران برای ما اهمیت بسیار فراوانی دارد

سرگردانی ۶۰۰ بیمار هموفیلی در اصفهان + پاسخ وزارت بهداشت

1398/10/02