دبیر علمی سمینار تازه های الكتروتراپی؛

ایران در خدمات توانبخشی مقصد برخی كشورها است

ایران در خدمات توانبخشی مقصد برخی كشورها است به گزارش بیمارستان دی دبیر علمی ششمین تازه های سمینار الكتروتراپی، اظهار داشت: ایران در ارائه خدمات توانبخشی، مقصد برخی كشورها است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، نورالدین كریمی، روز سه شنبه در نشست خبری ششمین سمینار تازه های الكتروتراپی كه مقرر است از ۱۹ تا ۲۰ دی ماه ۹۸ در هتل المپیك تهران برگزار شود، اضافه كرد: خدمات توانبخشی در ایران، از وضعیت خوبی برخوردارست. بطوریكه جزو چند كشور اول دنیا در ارائه خدمات توانبخشی هستیم. وی با عنوان این مطلب كه ایران هم اكنون مقصد برخی كشورها برای دریافت خدمات توانبخشی است، افزود: سطح ارائه خدمات توانبخشی در ایران، از جایگاه خوبی برخوردارست. كریمی در ارتباط با نقش فیزیوتراپی در بهبود عملكرد بیماران سكته مغزی، اظهار داشت: در ارائه خدمات توانبخشی به بیماران سكته مغزی هیچ گونه محدودیت و مشكلی وجود ندارد. وی ادامه داد: خدمات توانبخشی خیلی وابسته به تجهیزات نیست و وابسته به كار دستی و ورزشی است. كریمی با اشاره به اهمیت خدمات الكتروتراپی به بیماران، اظهار داشت: امروزه استفاده از جریان های الكتریكی، نقش ویژه ای برای بهبود عملكردی بیماران و حتی افراد سالم دارد كه ورزش حرفه ای انجام می دهند.

1398/10/12
تگهای خبر: خدمات , مغز