رئیس انجمن مراقبت های ویژه ایران عنوان كرد؛

بد عهدی بزرگ ترین سازمان بیمه ای در قبال مراكز درمانی

بد عهدی بزرگ ترین سازمان بیمه ای در قبال مراكز درمانی به گزارش بیمارستان دی رئیس انجمن مراقبت های ویژه ایران، اظهار داشت: بزرگ ترین سازمان بیمه گر پایه تعهدات خویش را در قبال بیمارستان ها و مراكز درمانی رعایت نمی نماید.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، علی امیر سوادكوهی، با اشاره به برگزاری هفتمین كنگره بین المللی مراقبت های ویژه ایران از ۱۸ تا ۲۲ دیماه ۹۸ در سالن همایش های رازی تهران، اضافه كرد: در این كنگره موضوعاتی همچون عفونت حاد و مزمن در ICU، تغذیه در ICU، روش های درمانی مكانیكال و روش های نوین آنتی بیوتیك تراپی در ICU، مورد بحث و گفتگوی اساتید و میهمانان حاضر قرار می گیرد. رئیس هفتمین كنگره بین المللی مراقبت های ویژه ایران، با انتقاد از عملكرد بزرگ ترین سازمان بیمه گر پایه در كشور، اظهار داشت: اگر بدهی های سازمان تأمین اجتماعی رفع نشود اساسا طی ماه های آینده خیلی از بیمارستان های كشور تعهدات خویش را با سازمان تأمین اجتماعی قطع خواهند كرد. وی تصریح كرد: بیمارستان های دولتی و خصوصی اگر نقدینگی به آنها تزریق نشود یا گرفتار ورشكستگی می شوند یا باید سطح پاسخ های درمانی را كاهش دهند كه در هر دو حالت مردم و پزشكان متضرر خواهند شد. سوادكوهی با اشاره به اینكه هم اكنون ۱۳۰ فوق تخصص مراقبت های ویژه در بیمارستان های مختلف كشور مشغول فعالیت و عرضه خدمات به بیماران هستند، اظهار داشت: هر چند كه تحریم ها سبب بروز مشكلاتی در تأمین تجهیزات و داروها شده است، ولی با این وجود بخش های ویژه بیمارستان ها به بهترین نحو اداره می گردند.

1398/10/19
تگهای خبر: بیمارستان , بیمه , پزشك , خدمات