تقویت گردش خون با روش های طبیعی

تقویت گردش خون با روش های طبیعی بیمارستان دی: پاها اعضای مهمی در بدن ما هستند كه در صورت عدم دریافت خون تازه و كافی در پیاده روی گرفتار مشكل می شوند اما چند روش طبیعی وجود دارد كه می تواند به بهبود گردش خون در پاها كمك نماید.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، گردش خون ضعیف می تواند منجر به درد شدیدی شده و اندام ها را برای مدت طولانی بی حس كند، این احساسات ناخوشایند در پاها موجب می شود راه رفتن و حتی ایستادن برای فرد بسیار دشوار شود.
داروهای طبیعی می توانند به بهبود و تقویت گردش خون در پاها كمك كنند. داروهای طبیعی می توانند در صورت وخیم بودن مشكل سلامتی در كنار داروهای تجویزی مصرف شوند یا در صورت ملایم بودن آن به تنهایی مورد استفاده قرار گیرند. با این وجود بهتر است پیش از مصرف داروهای طبیعی برای اطمینان از نداشتن هر گونه عارضه یا تداخل دارویی با پزشك معالج خود مشورت كنید.
گیاه كُهَن دار (جینكوبیلوبا) یكی از قدیمی ترین گیاهان دارویی در طبیعت است كه هزاران سال است بعنوان داروی سنتی بهبود جریان خون مصرف می شود. این گیاه حاوی ماده رقیق كننده خون است كه از جمع شدن پلاكت خون جلوگیری می كند و احتمال ایجاد لخته در رگ را می كاهد. لخته های خون می توانند جریان خون را مسدود كرده و موجب سكته مغزی شوند. فراموش نكنید كه این گیاه را همراه با دیگر داروها استفاده نكنید، مگر این كه پزشك معالجتان مصرف آنرا تایید كرده باشد.
هم چنین افزودن سیر به اندازه كافی به رژیم غذایی یكی دیگر از روش های جایگزین برای تقویت سیستم گردش خون و جلوگیری از بیماری های مختلف است. خوردن روزانه چند حبه سیر می تواند به مدیریت طبیعی فشار خون كمك نماید.
مصرف سیر برای افراد دیابتی با گردش خون ضعیف مزایای ویژه ای دارد، برای اینكه خاصیت ضد عفونی كننده آن می تواند به از بین بردن عفونت های میكروبی كه ممكنست موجب تورم و التهاب شوند، كمك نماید. سیر هم چنین می تواند به كاهش میزان قند خون كه منجر به غلظت خون می شود و پایین آوردن سطح كلسترول كه موجب ضخیم و سفت شدن رگ های خونی می شود، كمك نماید.
علاوه بر این ها خوردن انواع زالزالك بطور منظم می تواند به بهبود جریان خون در كل بدن كمك نماید. برای بهترین نتیجه زالزالك را با فلفل كاین، سیر و جینكوبیلوبا مخلوط و مصرف كنید تا جریان خون را خصوصاً در پاها و مچ پای خود تقویت كنید.
به نوشته پایگاه خبری "ورلد هلث نت"، بیل بری (قره گیله) و هاكلبری نیز به كاهش مشكلات گردش خون و هم چنین تقویت بینایی و سلامت چشم كمك می نماید.

1398/10/21
تگهای خبر: التهاب , بیماری , پزشك , دارو