معاون نظام پزشكی عنوان كرد؛

اعلام تعرفه های پزشكی سال 99 به وزیر بهداشت

اعلام تعرفه های پزشكی سال 99 به وزیر بهداشت به گزارش بیمارستان دی معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشكی، از اعلام تعرفه های پزشكی سال ۹۹، به وزیر بهداشت اطلاع داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمد جهانگیری، با اشاره به جلسات شورایعالی نظام پزشكی و كمیسیون تخصصی تعرفه و بیمه، اظهار داشت: مصوبات شورایعالی در خصوص افزایش جزء فنی تعرفه بر مبنای تورم و جزء حرفه ای آن بر مبنای حقوق و دستمز به وزیر بهداشت و رئیس شورایعالی بیمه اعلام شده است. وی با اشاره به شرایط اقتصادی موجود و ضرورت عرضه خدمات با كیفیت و حفظ آن در موقعیت حساس كنونی، بیان نمود: شورایعالی سازمان نظام پزشكی بعد از بررسی های لازم در كمیسیون تخصصی تعرفه و بیمه و با استناد به مصوبات این شورا، در نهایت به وزیر بهداشت و رئیس شورایعالی بیمه اظهار داشت كه افزایش تعرفه های پزشكی برای سال ۹۹ مطابق با افزایش تورم و دستمزدها باشد. جهانگیری اضافه كرد: نظر كارشناسی سازمان نظام پزشكی در مورد تعرفه های سال ۹۹ بر این مبنا استوار است كه جزء فنی مطابق با تورم و جزء حرفه ای مطابق با حقوق و دستمزد افزایش یابد.
وی با بیان این كه برپایه قوانین رشد تعرفه ها باید متناسب با قیمت تمام شده خدمات و هم اصل تعادل منابع و مصارف برای رفتار سازی مناسب در جهت عرضه خدمات باشد، خاطرنشان كرد: توجه به تحولات چند سال گذشته كه همراه با دگرگونی های اقتصادی كشور بوده، بسیار ضروری به نظر می آید چونكه در دو سال قبل مجموع رشد تعرفه ها ۱۳ درصد بوده است.
معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشكی تصریح كرد: افزایش تورم و حتی حقوق و دستمزد غیرقابل مقایسه با رشد غیر منطقی تعرفه ها بوده است و در صورت تكرار سناریوهای قبلی امكان پاسخگویی به كنترل هزینه ها و حفظ كیفیت خدمات وجود نخواهد داشت.

1398/10/24
تگهای خبر: بهداشت , بیمه , پزشك , پزشكی