دبیركل مجمع خیرین سلامت مطرح كرد؛

افزایش مقاومت میكروبی در كشور

افزایش مقاومت میكروبی در كشور به گزارش بیمارستان دی دبیركل مجمع خیرین سلامت كشور با اشاره به اینكه ایران در رتبه بالایی در مصرف آنتی بیوتیك قرار دارد، اظهار داشت: این مورد سبب ایجاد مقاومت دارویی شده و افزایش مصرف آنتی بیوتیك موضوعی نگران كننده است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، حسینعلی شهریاری، در نهمین كنگره تخصصی و سومین كنگره بین المللی كنترل عفونت و استریلیزاسیون و مواد و تجهیزات پزشكی با تبریك و تسلیت شهادت سردار سلیمانی و تسلیت به خانواده جان باختگان حادثه سقوط هواپیما، اظهار داشت: گرفتن انتقام سخت از آمریكا یك مزیت بود كه نشان دهیم ایران یك ابر قدرت است و كسی اجازه تعرض به این كشور را نخواهد داشت. او همینطور با اشاره به افزایش مقاومت میكروبی در كشور بیان نمود: روزانه شاید صدها نفر با وجود تمام تلاشهای كادر عرضه خدمات، جان خویش را به دلیل عفونت های بیمارستانی از دست دهند كه با اشغال متوسط ۳ تا ۵ روزه تخت های بیمارستانی، این روند هزینه های زیادی هم به حوزه سلامت كشور وارد می نماید. شهریاری اضافه كرد: ایران در رتبه بالایی در مصرف آنتی بیوتیك قرار دارد كه این مورد سبب ایجاد مقاومت دارویی شده است و با عنایت به این كه هر روز یك میكروب جدید با اشكال مختلف به وجود می آید، افزایش مصرف آنتی بیوتیك موضوعی نگران كننده است. ایشان در ادامه بر اهمیت ضرورت استرلیزاسیون برخی اقلام مصرفی اشاره نمود و اظهار داشت: اگر روزی امكان استفاده از تجهیزات یك بار مصرف به شكل كامل وجود داشت، اما امروز دیگر این امكان نیست و نمی توان ولخرجی كرد، باید راه لسترلیزاسیون را یاد بگیریم. عضو كمیسیون بهداشت و درمان مجلس، تصریح كرد: علاوه بر آنكه باید با اقدامات مناسب اجازه ندهیم افراد بیمار شوند، باید به میزان تخصیص بودجه هم فكر نماییم. البته، همواره نه در مجلس و نه در دانشگاه ها به این مورد به خوبی توجه نمی گردد. او در آخر با تشكر از خیرین سلامت كشور، اظهار نمود: خیرین بیشتر در حوزه ساخت وساز اماكن درمانی فعالیت داشتند. هم اكنون بهتر از این فعالیت آن است كه به سمت تأمین تجهیزات پزشكی سوق پیدا كند. البته این بزرگواران همواره به كمك ما آمده اند.

1398/10/27
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , پزشك , پزشكی