نقش برخی مواد غذایی بر تغییر باكتری های روده

نقش برخی مواد غذایی بر تغییر باكتری های روده به گزارش بیمارستان دی نتایج یك مطالعه نشان داد: برخی مواد غذایی معمول از راه اثرگذاری روی ویروس ها، باكتری های روده را تغییر می دهند.


به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، گروهی از متخصصان در این مطالعه یك گام به این ایده كه مواد غذایی می توانند عملكردی همچون دارو داشته باشند نزدیك تر شدند. آنان دریافتند كه بعضی از تركیب های غذاییِ معمول و پرمصرف می توانند میكروبیوم بدن انسان را تغییر دهند.
آنها با تاكید بر اینكه نبود میزان كافی از باكتری های سالم در روده سلامتی را به خطر می اندازد، اظهار داشتند: این مورد در صورت عدم رعایت رژیم غذایی سالم هم صحیح است. با این وجود هنوز اطلاعات دقیقی در مورد تأثیر برخی مواد غذایی بر باكتری های روده وجود ندارد. پیچیدگی غیرقابل باور میكروبیوم ها و باكتری خوارها (فاژ) از شاخص های موثر در نبود اطلاعات كافی در این حوزه است.
باكتری خوارها ویروس هایی هستند كه تنها به باكتری ها حمله می كنند. هر فاژ تنها به یك نوع باكتری حمله می كند كه این امر می تواند بر سطح باكتری روده تأثیر بگذارد. فاژها برای بقا به وجود باكتری ها وابسته هستند و در صورت نبود آنها فاژها از بین می روند.
به گزارش مدیكال نیوز تودی، به قول محققان هر نوع ماده غذایی كه بر فاژها اثر بگذارد می تواند باكتری روده را هم تحت تأثیر قرار دهد؛ این رابطه دو سویه است. به صورت مثال، درصورتیكه جمعیت یك گونه فاژ افزایش پیدا كند باكتری هایی كه این فاژ از آنها تغذیه می كند كم می شوند كه شرایط را برای تكثیر گونه های دیگر باكتری فراهم می سازد. در این شرایط ویروس ها بر مجموع میكروبیوم تأثیر می گذارد.



1398/10/29
16:01:03
5.0 / 5
3009
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۴
بیمارستان دی
deyhospital.ir - تمامی حقوق سایت بیمارستان دی محفوظ و متعلق به مالک دامنه است

بیمارستان دی

بهداشت و درمان