علائم اصلی افسردگی

علائم اصلی افسردگی به گزارش بیمارستان دی علامت اصلی افسردگی، احساس غمگینی مداوم و عدم علاقه به انجام اموری است كه فرد پیش از این به راحتی انجام می داده است.



به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، علامت اصلی افسردگی، احساس غمگینی مداوم و عدم علاقه به انجام اموری است كه فرد پیش از این به راحتی انجام می داده است. در صورتیكه این علایم بیشتر از دو هفته طول كشد و در عملكرد روزانه فرد اختلال ایجاد كند، به آن بیماری افسردگی اساسی گفته می شود.

علائم دیگری هم امكان دارد در مبتلایان به افسردگی دیده شوند كه عبارتند از كاهش سطح انرژی، كاهش یا افزایش اشتها، كاهش یا افزایش میزان خواب، احساس اضطراب و بی قراری، تحریك پذیری و زود از كوره در رفتن، كاهش توان تمركز، كاهش قدرت تصمیم گیری، احساس بی ارزشی یا پوچی، احساس نا امیدی، احساس گناه و افكار خودكشی و صدمه به خود. باید توجه كرد كه افسردگی امكان دارد برای هر كسی پیش آید. افسردگی نشانه ضعف نیست. افسردگی را می توان به كمك داروهای ضد افسردگی، درمان های روانشناختی و یا تلفیقی از این دو، درمان كرد.
در صورت احساس افسردگی چه كنیم؟
با فردی كه به او اعتماد دارید درباره احساسات خودتان حرف بزنید. بیشتر افراد بعد از حرف زدن با فردی كه به احساسات آنها توجه می كند، احساس بهتری پیدا می كنند. همینطور دنبال درمان افسردگی خود باشید. رفتن به پزشك یا روانشناس، قدم اول شروع درمان است.

در عین حال فراموش نكنید كه برای بهبودی، احتیاج به درمان صحیح دارید. تلاش كنید به سمت انجام كارهایی بروید كه قبلا آنها را دوست داشته اید. ارتباطات اجتماعی خودتان را قطع نكنید. با دوستان و اعضای خانواده تان در تماس و ارتباط بمانید. تلاش كنید بپذیرید كه شما هم امكان دارد گرفتار افسردگی شده باشید، پس بهتر است انتظارات تان را از خودتان كاهش دهید. طبیعی است كه در زمانی كه افسرده اید، بازده كاری شما به خوبی سابق نباشد.

بنابر اعلام دفتر آموزش و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت، همینطور تلاش كنید حتی اگر در حد یك پیاده روی كوتاه هم باشد، به صورت منظم ورزش كنید. تلاش كنید به الگوی غذا خوردن و خواب شبانه روزی خود نظم دهید. مصرف مشروبات الكلی، مواد مخدر و داروهای غیر مجاز، افسردگی را تشدید می كنند، ازاین رو از مصرف آنها بپرهیزید. فرد افسرده امكان دارد افكار خودكشی و یا صدمه به خود داشته باشد. در این صورت فرد باید فورا به پزشك رجوع كند.




1398/11/01
22:00:09
5.0 / 5
4434
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیماری , پزشك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۱
بیمارستان دی
deyhospital.ir - تمامی حقوق سایت بیمارستان دی محفوظ و متعلق به مالک دامنه است

بیمارستان دی

بهداشت و درمان