رئیس سازمان غذا و دارو؛

ارز دارو در اختیار تولید كنندگان داخلی قرار گرفته است

ارز دارو در اختیار تولید كنندگان داخلی قرار گرفته است بیمارستان دی: رئیس سازمان غذا و دارو، اظهار داشت: ارز مورد نیاز شركت های دارویی در اختیار آنها قرار گرفته است.

محمدرضا شانه ساز، در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: ارز مورد نیاز برای تامین دارو و مواد اولیه دارویی در اختیار شركت های دارویی قرار گرفته است و اگر مشكلی دراین زمینه وجود دارد، باید بررسی شود. وی با خطاب قرار دادن شركت های داخلی، اضافه كرد: در صورتیكه شركت ها در تامین ارز با مشكل مواجه گشته اند، در كمیسیون مربوطه مطرح و در صورتیكه مشخص شود قصور از تولید كننده داخلی بوده است، برخورد قاطع خواهد شد. شانه ساز با اشاره به جلساتی كه با دانشگاه های علوم پزشكی برگزار می شود، افزود: در این جلسات، وضعیت نیازهای دارویی و تجهیزات پزشكی مورد بررسی و ارزیابی قرار می گیرد تا اگر مشكل و كمبودی بود، مرتفع شود. رئیس سازمان غذا و دارو، اشاره كرد: در این جلسات خیلی از ابهامات و مشكلات مطرح شده و در جریان نیازهای دارویی و تجهیزات پزشكی بازار و بیمارستان ها قرار می گیریم.

1398/11/09
تگهای خبر: بیمارستان , پزشك , پزشكی , دارو