وزیر بهداشت مطرح كرد؛

ردپای دارو با ارز 4200 تومانی در كشورهای همسایه

ردپای دارو با ارز 4200 تومانی در كشورهای همسایه بیمارستان دی: وزیر بهداشت، از اینكه دارو با ارز 4200 تومانی به كشورهای همسایه قاچاق می شود، به شدت انتقاد نمود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سعید نمكی، اظهار داشت: به رغم تشدید فشارها و تحریم ها، وضعیت دارویی در كشور خیلی بهتر بوده و به جرأت می توانم بگویم كه به لطف خدا وضعیت دارو در كشور نه از پارینه بلكه از بسیاری از سال ها بهتر است. وی اشاره كرد: قلدری مانند آمریكا بر سرچشمه های انتقال پول نشسته و قلدرهای دیگری نیز به انواع مختلف، ایران را اذیت می كنند اما به لطف خدا، وضعیت دارو در كشور بسیار عالی است و تقاضا دارم كه كمبودهای دارویی در استانها را بموقع به ما اعلام كنید البته هم اكنون كمبود دارو نداریم و تا شهریور سال آینده هیچ كمبود اساسی دارویی نداریم اما ممكنست پخش های دارویی مطالبات خود از بیمارستان ها را نگرفته باشند و داروی بیمارستان ها را ندهند كه باید این مساله حل شود و در منابع، سهم دارو مدیریت و مشكلی برای تامین دارو پیش نیاید. وزیر بهداشت اشاره كرد: باید نسخه های خارجی بی مورد در استانها، مهار شود. عمداً بعضی از داروها را وارد نمی نماییم چون واردات این داروها، تولید داخلی را لگدمال می كرد. هنوز بعضی از همكاران ما متأسفانه برخی داروهای وارداتی ممنوع شده را تجویز و می كنند. نمكی افزود: باید در استان هایی كه در معرض قاچاق دارو هستند، وقت بیشتری گذاشته شود و در بعضی استانها خصوصاً استان های غربی و جنوب شرقی، هر قدر هم كه دارو ارسال می نماییم باز هم می بینیم كه موجودی ندارند. چرا این داروها كه با ارز ۴۲۰۰ تومانی تهیه شده باید به كشورهای دیگر برود. رؤسای دانشگاه ها منتظر ستاد مبارزه با قاچاق كالا و ارز یا نیروی انتظامی نباشند بلكه خودشان دخالت كنند و در مبادی مرزی، نظارت و مداخله كنند و اجازه ندهند كه ارزی كه با گرفتاری زیاد تهیه می شود تقدیم كشورهای همسایه شود. وی اشاره كرد: سال آینده هم ارز دارو و تجهیزات پزشكی، ۴، ۲۰۰ تومان است و قیمت دارو به جز افزایش سنواتی و حدود ۱۰ درصدی، افزایشی نخواهد داشت. شركت های دانش بنیان را در تولید دارو و تجهیزات پزشكی، تقویت كنید. در دانشگاه ها باید به موضوع غذا و نظارت بر شركت های غذایی توجه بیشتری كرد و به آن نظارت كرد تا مردم گرفتار مشكل نشوند.

1398/11/13
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , پزشك , پزشكی