در نشست خبری عنوان شد؛

آموزش چهره به چهره جلوگیری از سرطان در كشور

آموزش چهره به چهره جلوگیری از سرطان در كشور به گزارش بیمارستان دی رئیس اداره جلوگیری از سرطان وزارت بهداشت، به تشریح برنامه جلوگیری از سرطان در كشور در چارچوب بسته های آموزشی چهره به چهره پرداخت.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، علی قنبری مطلق، روز سه شنبه در نشست خبری كه به منظور تشریح دستاوردهای وزارت بهداشت در سالن كنفرانس این وزارتخانه برگزار شد، اضافه كرد: یكی از مهم ترین اصول در جلوگیری از وقوع سرطان، آگاهی رسانی و جلب اعتماد افراد است. وی اظهار داشت: از سال ۹۲ تا كنون به صورت مرتب برنامه های اطلاع رسانی و آگاهی بخشی را انجام می دهیم. بر همین مبنا جلساتی با سازمان های خیریه مردم نهاد، دانشگاه های علوم پزشكی و... داشته ایم كه این نهادها در زمینه اطلاع رسانی به مردم در اماكن عمومی، اقدامات متناسبی انجام می دهند. قنبری مطلق در مورد خدمات عرضه شده در خانه های بهداشت و مراكز جامع خدمات سلامت، اضافه كرد: این مراكز بسته های آموزشی چهره به چهره به مردم را از ۶ سال قبل شروع كرده اند. اینگونه مداخلات تا ۶ سال قبل به صورت عرضه خدمت در نظام خدمات سلامت حتی در سایر كشورها هم انجام نمی شد. وی در مورد داروهای تولید داخل درمان سرطان ها، اظهار داشت: تمام داروهایی كه در فارماكوپه ایران است، در ایران تولید می شود. در زمینه داروهای جدید هم سازمان غذا و دارو با بررسی هایی كه بر میزان اثربخشی و هزینه فایده آنها انجام می دهد، نسبت به تولید آنها توسط شركت های دانش بنیان اقدام می شود. رئیس اداره جلوگیری از سرطان وزارت بهداشت، بر اهمیت دقت در تجویز دارو تصریح كرد و اضافه كرد: خیلی از داروها گاهی بدون اثر تجویز می شود كه باید با فكر بیشتری نسبت به تجویز آنها اقدام نماییم. وی اظهار داشت: حدود دو سوم داروها به صورت عام به خصوص داروهای درمان سرطان از فرآورده های گیاهی به دست می آید. این به آن معنا است كه فرمول تهیه دارو منشاء گیاهی داشته اما سپس تولید آن به فضای كارخانه ها رسیده است.

1398/11/15
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , پزشك , پزشكی