واردات دارو نیاز به مجوز آمریكا ندارد؛

واكنش رئیس كل بانك مركزی به اظهارات سفیر سوییس

واكنش رئیس كل بانك مركزی به اظهارات سفیر سوییس به گزارش بیمارستان دی رئیس كل بانك مركزی با اشاره به اینكه واردات دارو و ملزومات پزشكی ما در 10 ماه گذشته 2 هزار برابر حجم واردات انجام شده از كانال مالی سوئیس است، اظهار داشت: روند تامین داروهای مورد نیاز ادامه خواهد داشت.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از بانك مركزی، عبدالناصر همتی رئیس كل بانك مركزی در واكنش به نمایش داروی وارداتی بوسیله شركت های سوئیسی توسط سفارت سوئیس تاكید كرد: میزان دارو و ملزومات پزشكی كه توسط بانك مركزی تامین ارز و در ۱۰ ماههٔ امسال وارد كشور شده است بیشتر از ۴ میلیارد دلار بوده است.
همتی افزود: ما برای این بخش از امور ضروری كشور وابسته به تصمیمات و اقدامات دیگران نیستیم و در یك سال و نیم گذشته نیز آمریكا حداكثر تلاش خود برای جلوگیری و اختلال در واردات دارو برای بیماران كشورمان انجام داده است.
رئیس كل بانك مركزی همین طور اشاره كرد: ضمن اینكه نفس اعلام صدور مجوز توسط آمریكا برای واردات دارو و تجهیزات پزشكی نشان میدهد كه باوجود ادعای آمریكا در خصوص تحریم نبودن دارو و اقلام بشردوستانه، این اقلام عملاً توسط آمریكا تحریم شده است وگرنه نیازی به مجوز نداشت.
همتی اضافه كرد: با این وجود، با كوشش های انجام شده توسط بانك مركزی و سایر دستگاه ها، با این تحریم ها مقابله شده است و داروهای مورد نیاز مردم تا كنون تامین شده و این روند در آینده نیز ادامه خواهد یافت.

1398/11/15
تگهای خبر: پزشك , پزشكی , دارو , دستگاه