قصه های خوش كوچ

قصه های خوش كوچ به گزارش بیمارستان دی داروسازی دكترعبیدی در جهت ارتقا سطح سلامت هموطنان عزیز عشایر، برای سومین سال متوالی، پویش قصه های خوش كوچ را در استان خوزستان برپا كرد.

به گزارش بازرگانی مهر، به نقل از روابط عمومی داروسازی عبیدی، گروه سلامت محور كوبل در جهت انجام مسئولیت اجتماعی خود، و با شعار «عبیدی، حامی سلامت عشایر» سومین مرحله از پویش «قصه های خوش كوچ» را برای تأمین سلامت هموطنان عشایر كوچ نشین در شهرستان مسجدسلیمان – لالی، استان خوزستان برگزار كرد.
محمد جعفریان، رئیس ارتباطات داروسازی دكترعبیدی و مدیر پروژه پویش «قصه های خوش كوچ» در توضیح حضور تیم پزشكی عبیدی در بین عشایر اظهار داشت: این كمپین با نام «قصه های خوش كوچ» در سال سوم از برگزاری، با استقرار در بین رشته كوه های زاگرس در منطقه «بُن ادب» از شهرستان «لالی» جهت عرضه خدمات اولیه پزشكی و آموزش اصول اولیه بهداشت و سلامت فردی عشایر خوزستان شروع به كار كرد.
وی با اشاره به علل حضور داروسازی دكترعبیدی برای پشتیبانی از سلامت عشایر اضافه كرد: داروسازی دكتر عبیدی و در جهت مأموریت خود در خصوص ارتقا سطح سلامت جامعه و با تمركز بر عشایر بعنوان بخشی از هموطنان عزیزی كه دسترسی محدودی به خدمات پزشكی و درمانی دارند و همینطور تحقق مسئولیت اجتماعی خود از سال ۱۳۹۶ تا به امروز، با شعار «عبیدی، حامی سلامت عشایر» در جهت تأمین سلامت هموطنان عشایر فعالیت نموده است. در واقع داروسازی دكترعبیدی با قدمتی بیشتر از هفتاد سال و با اعتقاد به این نكته مهم كه همه انسان ها فارغ از سن، جنسیت، قوم، مذهب، نژاد و فرهنگ سزاوار یك زندگی سالم هستند؛ مبادرت به برگزاری این كمپین سلامت محور كرده است و در تلاش است تا فردایی بهتر و جامعه ای سالم تر بسازد.
جعفریان درباره مسائل و مشكلات پزشكی كه عشایر با آن روبرو هستند اظهار داشت: با مشورت های صورت گرفته با سازمان عشایر به این جمع بندی رسیدیم كه اصلی ترین مشكلات افراد كوچ نشین كمبود آموزش و آگاهی در حوزه بهداشت فردی، سو تغذیه كودكان، پایین بودن سطح بهداشت دهان و دندان، مسائل بهداشتی زنان، بیماری های عفونی، مشكلات پوستی و بیماری های دامی تشخیص داده شد و بعد از آن با انتخاب و اعزام تیم پزشكی شامل هفت پزشك متخصص در رابطه با حوزه های ذكر شده و برگزاری چادرهای مجهز به تجهیزات پزشكی و دارو در مناطق عشایرنشین استان خوزستان فعالیتهای درمانی شروع شد.

مدیر پویش «قصه های خوش كوچ» با اشاره به عرضه خدمات پزشكی به عشایر در حوزه های مختلف خاطرنشان كرد: با عنایت به رسالت داروسازی دكتر عبیدی كه بر اهمیت بهداشت و كوشش برای آموزش و ارتقا سطح سلامت جامعه و بهبود كیفیت همگان تاكید دارد و با عنایت به این نكته كه دسترسی عشایر برای رسیدگی به امور درمانی شأن اندك است، تیم عبیدی در جهت حمایت اجتماعی مبادرت به برگزاری چنین كمپینی كرد. در این كمپین حمایتی، بیشتر از ۴۰۰ نفر از عشایر عزیز كشورمان مورد معاینه و درمان قرار گرفتند و به بیشتر از ۳۵۰ نفر از زنان و مردان و كودكان آموزش های بهداشتی و سلامتی عرضه شد و در ادامه بیشتر از ۱۰۰ رأس دام از ۱۰ گله بزرگ مورد معاینه های پزشك متخصص دامپزشك قرار گرفتند.
وی با اشاره به این مطلب كه آگاهی رسانی بخش مهمی از رسالت داروسازی دكترعبیدی در مبحث مسئولیت اجتماعی بوده است اظهار داشت: آگاه سازی و آموزش در حوزه بهداشت عمومی و فردی در جهت بهبود كیفیت زندگی كوچ نشینان از اهداف مهم برگزاری كمپین های اجتماعی داروسازی دكتر عبیدی است. یكی از بخش های كمپین سال جاری كه با استقبال مردم عشایر مواجهه شد؛ بحث آموزش های بهداشت فردی و عمومی بود كه این آموزش ها برای كودكان و نوجوانان با اهدای بسته های آموزشی كه شامل لوازم ابتدایی برای بهداشت فردی می شد، همراه بود.
لازم به توضیح است برگزاری پویش های سلامت محور توسط داروسازی دكترعبیدی در نقاط مختلف كشور همچنان ادامه خواهد داشت.

1398/11/18
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیماری , پزشك