رئیس سازمان غذا و دارو:

ایران در تولید مواد اولیه دارویی خودكفا می شود

ایران در تولید مواد اولیه دارویی خودكفا می شود به گزارش بیمارستان دی رئیس سازمان غذا و دارو، اظهار داشت: در زمینه تولید مواد اولیه دارویی در خلال دو سه سال آینده به خودكفایی خواهیم رسید.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمدرضا شانه ساز، روز چهارشنبه در سومین كنگره بین المللی داروسازی نوین در مركز همایش های رازی تهران، داروسازی نوین را مبتنی بر یافته های علمی روز و جزو ضروریات لازم برای بشر دانست و تصریح كرد: رشته داروسازی با عنایت به سرو كار داشتن با سلامت انسان ها بسیار حایز اهمیت است. در واقع داروسازی شاهراه و چهار راه علوم است و مجموعه ای از علوم باید كنار هم قرار گیرند تا اشكال مناسب دارویی ایجاد شود كه برای بیمار مصرف آن اسان باشد.
وی، دانش داروسازی ایرانی را بومی و متكی به دانش متخصصان این مرز و بوم دانست و اضافه كرد: در دو دهه اخیر به بركت انقلاب و حضور نیروهای نخبه ایرانی در تولید محصولات دارویی ایرانی پیشرفت داشته و در تولید خیلی از اقلام دارویی به خودكفایی رسیدیم.
رئیس سومین همایش بین المللی داروسازی نوین با اشاره به افزایش تعداد دانشكده های داروسازی كشور از ۴ به بیشتر از ۲۰ دانشكده بعد از پیروزی انقلاب تصریح كرد: امروزه انواع رشته ها و تخصص های داروسازی در داخل كشور تربیت می شوند كه این داروسازان جوان و نخبه ایرانی توانستند به اقتصاد مقاومتی تا حد زیادی جامه عمل بپوشانند و در این راستا از بسیاری رشته ها و حرف پیشی گرفتند.
به گفته رئیس سازمان غذا و دارو، آنچه امروزه در زمینه خودكفایی در حوزه دارویی رخ داده است بسیار مهم و بی نظیر بوده است و در زمینه تولید مواد اولیه دارویی هم در خلال دو سه سال آینده به خودكفایی خواهیم رسید.
وی با بیان این مطلب كه داروسازان امنیت دارویی را برای كشور فراهم نموده اند، این امنیت را مرهون زحمات تمامی داروسازان و پیشكسوتان حوزه دارویی كشور برشمرد و اظهار داشت: امروزه در شرایط تحریم به همت شما عزیزان، پیشرفت هایی كه در عرصه تولید دارو، محصولات و فرآورده های جدید صورت گرفته، بی نظیر و ستودنی است كه امیدواریم این تجربه موفق در سایر حرف و رشته ها هم دنبال شود.

1398/11/18