با حضور وزیر بهداشت:

ساختمان شماره ۲ بیمارستان رازی قائمشهر راه اندازی شد

ساختمان شماره ۲ بیمارستان رازی قائمشهر راه اندازی شد بیمارستان دی: ایسنا/مازندران امروز شنبه 19 بهمن ماه با حضور وزیر بهداشت دكتر سعید نمكی درمان و آموزش پزشكی ساختمان شماره 2 بیمارستان رازی قائمشهر راه اندازی شد.

دكتر سعید نمكی امروز شنبه ۱۹ بهمن ماه در آیین افتتاح ساختمان شماره ۲ بیمارستان رازی قائمشهر در جمع خبرنگاران اظهار نمود: ساختمان شماره ۲ مركز آموزشی درمانی رازی به مساحت ۲ هزار و ۵۰۰ متر مربع در ۵ طبقه و با اعتباری بالغ بر ۱۲۵ میلیارد ریال راه اندازی و تجهیز شده است.
وی با اشاره به اینكه ساخت این پروژه از سال ۹۶ آغاز و در بهمن ماه ۹۸ تكمیل و تجهیز شد، اشاره كرد: بر اساس گزارش ها حدود ۸۰ درصد بخش فیزیكی ساختمان انجام اما امكانات وتجهیز آن نیازمند اعتبارات ملی است.
وزیر بهداشت اشاره كرد: مساحت هر طبقه این ساختمان ۴۹۵ متر مربع بوده كه شامل طبقه همكف كتابخانه، طبقه اول بخش بستری مسمومیت، طبقه دوم بخش بستری بیماری های عفونی، طبقه سوم بخش بستری بیماری های داخلی و طبقه چهارم بخش اداری و مالی است.
به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، این افتتاح با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی دكتر سعید نمكی، دكتر سید عباس موسوی رئیس دانشگاه علوم پزشكی مازندران و معاونین دانشگاه به بهره برداری رسیده است.

1398/11/19
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیمارستان , بیماری