معاون درمان وزارت بهداشت مطرح كرد

یارانه سلامت كجا هزینه می شود

یارانه سلامت كجا هزینه می شود به گزارش بیمارستان دی معاون درمان وزارت بهداشت، به تشریح دستاوردهای این وزارتخانه در حوزه درمان پرداخت.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، قاسم جان بابایی، روز یكشنبه در سلسله نشست های خبری وزارت بهداشت به مناسبت دهه مبارك فجر كه در سالن كنفرانس این وزارتخانه برگزار شد، در ابتدا به عرضه گزارشی از وضعیت حوزه درمان كشور پرداخت و در ادامه به سوالات خبرنگاران پاسخ داد. وی با عنوان این مطلب كه پروژه های طرح تحول سلامت در اولویت برنامه های حوزه درمان بوده است، اضافه كرد: با طرح تحول سلامت، توزیع تخت های بیمارستانی از همگونی بهتری برخوردار شد. به صورتی كه هشت هزار تخت بیمارستانی سال جاری در ۶۶ بیمارستان راه اندازی می شود. جان بابایی با اشاره به اینكه این تعداد تخت بیمارستانی در ۴۰ بیمارستان جدید راه اندازی خواهد شد، تصریح كرد: مابقی در بیمارستان هایی است كه توسعه داده شده اند. وی، از سهم بالای مناطق محروم و كم برخوردار از تخت های بیمارستانی اطلاع داد و اظهار داشت: در جنوب تهران ۱۵۰۰ تخت بیمارستانی راه اندازی خواهد شد. معاون درمان وزارت بهداشت، به تجهیز بخش های ویژه بیمارستانی اشاره نمود و اضافه كرد: یارانه سلامت به سمت تأمین لوازم مصرفی گران قیمت برای بیماران سوق داده می شود. وی افزود: بیمارستان ها ملزم هستند از راه هیأت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران نسبت به خرید لوازم مصرفی گران قیمت برای بیماران اقدام نمایند. معاون وزیر بهداشت تصریح كرد: كوشیده ایم سال جاری و سال آینده، بخش اعظمی از یارانه سلامت از محل طرح تحول سلامت به خرید لوازم مصرفی گران قیمت برای بیماران اختصاص پیدا كند. جان بابایی به برنامه زایمان طبیعی مجانی اشاره نمود و اظهار داشت: میزان مرگ و میر مادران آبستن به شدت كاهش یافته اما هنوز با نقطه ایده آل فاصله داریم. وی در ارتباط با ماندگاری پزشكان در مناطق محروم و كم برخوردار كشور، اضافه كرد: هم اكنون ۴۰۰۰ پزشك متخصص و عمومی در این مناطق حضور دارند كه ۳۰۰۰ نفر آنها پزشك متخصص هستند. جان بابایی به توسعه خدمات درمان ناباروری اشاره نمود و اظهار داشت: قبلاً تا یك مرحله و سقف ۸۵ درصد خدمات را پرداخت می كردیم كه تلاش داریم این حمایت مالی تا سه مرحله و همان ۸۵ درصد پوشش داده شود. معاون وزیر بهداشت به تأمین داروهای بیماران خاص اشاره نمود و اضافه كرد: با عنایت به گلایه هایی كه خانواده های این بیماران از نحوه تأمین دارو داشتند، با همكاری سازمان غذا و دارو، صدور حواله الكترونیك در استان تهران برای بیماران پیوندی، تالاسمی، هموفیلی و ام اس، اجرا شد كه سبب گردید ۱۵ درصد از میزان داروهای مصرفی این بیماران كم شود. وی افزود: همین برنامه حواله الكترونیك داروهای بیماران خاص در ۱۱ استان دیگر اجرا خواهد شد و تلاش خواهیم كرد به زودی در سراسر كشور اجرا شود. جان بابایی، به مبحث تدوین راهنماهای بالینی استانداردهای خدمت اشاره نمود و اظهار داشت: تابحال برای ۶۰۰ خدمت این استانداردها تدوین شده و هم اكنون بیمه ها از این برنامه عقب هستند. زیرا، بیمه ها برای ۲۰۰ خدمت خویش را آماده كرده بودند كه ما توانسته ایم ۶۰۰ خدمت را تعریف نماییم. معاون درمان وزارت بهداشت، به الكترونیكی شدن اسناد بیمارستان ها در كشور اشاره نمود و اضافه كرد: تابحال ۶۵۰ بیمارستان در كشور اسناد خویش را به صورت الكترونیكی به بیمه ها ارسال می كنند كه امیدواریم در سال آینده صدور اسناد كاغذی بیمارستان ها در كشور حذف شود. وی افزود: ثبت وقایع ناخواسته در بیمارستان ها، یكی دیگر از برنامه های وزارت بهداشت است كه بر همین مبنا اگر بیمارستانی گزارش نكند، برخورد خواهد شد و بر عكس، اگر بیمارستانی این قبیل گزارش ها را ارسال كنند، تنبیه نمی شوند. زیرا، برای ما مهم گزارش بیمارستان است.

1398/11/22
تگهای خبر: استاندارد , بهداشت , بیمارستان , بیمه