در بیمارستان های دانشگاه علوم پزشكی تهران؛

انجام 92 عمل جراحی شایع ضرر ده بوده است

انجام 92 عمل جراحی شایع ضرر ده بوده است به گزارش بیمارستان دی مدیر هماهنگی امور بیمه، تعرفه و استاندارد دانشگاه علوم پزشكی تهران، اظهار داشت: اگر امروز به مساله هزینه كرد و تخصیص منابع نپردازیم ادامه خدمات درمانی در بیمارستان ها با چالش جدی مواجه خواهد شد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، جلال سعیدپور، جلسه بررسی وضعیت عملكرد اقتصاد درمان بیمارستان بهرامی، توجه به مبحث اقتصاد درمان را یكی از اولویت های اساسی خواند و اضافه كرد: اگر امروز با قاطعیت به مساله هزینه كرد و تخصیص منابع نپردازیم ادامه عرضه خدمات درمانی در بیمارستان ها با چالش های جدی مواجه خواهد شد. وی اظهار داشت: هم اكنون حدود ۹ درصد از تولید ناخالص ملی صرف سلامت جامعه می شود كه در مقایسه با كشورهای هم تراز سهم بالایی است و بیشتر از این امكان پذیر نیست. مبحث مدیریت هزینه در بخش سلامت به علت احتیاج به فناوری های پیشرفته و تقاضای بالای جامعه در تمامی كشورها از اهمیت زیادی برخوردار می باشد. با این رویكرد در تشكیلات جدید معاونت درمان دانشگاه، مدیریتی به نام هماهنگی امور بیمه، تعرفه و استاندارد تعریف و در ذیل آن اداره اقتصاد درمان به وجود آمد. سعیدپور با اشاره به مطالعه ارزشیابی عملكرد بیمارستان های مختلف دانشگاه علوم پزشكی تهران در معاونت درمان، اظهار داشت: این مطالعه كه بر اساس نمودار پابن لاسو انجام شده، برای مسؤلان بیمارستان ها در مدیریت بهتر منابع و مصارف و دستیابی به اهداف دانشگاه در حوزه اقتصاد درمان بسیار كمك كننده است. ایشان در ادامه با اشاره به بررسی ۹۲ عمل جراحی شایع گلوبال در تمامی بیمارستان ها، اضافه كرد: انجام این اعمال در سال ۹۶ و ۹۷ در بیشتر بیمارستان های دانشگاه ضرر ده بوده و اگر از درآمد حاصله، یارانه وزارت بهداشت را هم كم نماییم این ضرر به مقدار قابل توجهی افزایش می یابد كه قابل تأمل است. سعیدپور اظهار داشت: بر طبق این بررسی، دقت در شرایط خروج از گلوبال، آگاهی نمودار تحلیل حساسیت سود هر بیمارستان، پیشگیری از آزمایش های بدون اندیكاسیون، رعایت مدت بستری طبق استاندارد وزارت بهداشت در هر عمل گلوبال و...، همه و همه راهكارهایی است كه می تواند میزان ضرر دهی این اعمال را تا حد مناسبی كم كند. وی ادامه داد: البته مبحث بازبینی تعرفه بعضی از اعمال گلوبال بسیار مهم می باشد و ما ضمن رایزنی با شورایعالی بیمه در این خصوص، پیرو موافقت دبیر شورایعالی بیمه در حال مطالعه برای بازبینی تعرفه اعمال جراحی گلوبال كشور هستیم. مدیر هماهنگی امور بیمه، تعرفه و استاندارد دانشگاه علوم پزشكی تهران، با اشاره به وضعیت عملكرد بیمارستان بهرامی، اظهار داشت: به نظر می آید این بیمارستان با عنایت به ظرفیت های ارزشمند علمی و موقعیت جغرافیایی، با مدیریت بهتر منابع و مصارف می تواند رشد بهتری در عملكرد اقتصادی ایجاد كند. باآنكه امكان دارد سود ده نشود ولی می توان تا حد قابل توجهی زیانش را كاهش داد.

1398/11/24
تگهای خبر: استاندارد , بهداشت , بیمارستان , بیمه