در دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی محقق شد

افزایش ظرفیت بیمارستان ها و كاهش مدت اقامت بیماران

افزایش ظرفیت بیمارستان ها و كاهش مدت اقامت بیماران به گزارش بیمارستان دی معاون درمان دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی با تشریح نقش سامانه مدیریت هوشمند بیمارستانی در این دانشگاه، اظهار داشت: افزایش ۱۲ درصدی ظرفیت درمانگاه ها، افزایش ۴ درصدی ظرفیت اتاق عمل، بهبود ۱۲ درصدی تراز اعمال گلوبال و كاهش ۹ درصدی متوسط مدت اقامت و درخواست های خدمات پاراكلینیك بعضی از مزایای اجرای این طرح تا به امروز بوده است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، دكتر میرهاشمی با اشاره به اینكه سامانه مدیریت هوشمند بیمارستانی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی با تجمیع و استانداردسازی اطلاعات ۱۳ سامانه و ۳۱۵ شناسه ارزیابی از سال ۹۶ كار خویش را به صورت آزمایشی آغاز كرد، اظهار داشت: بیشتر از ۷۰ درصد شناسه ها و شاخصهای این سامانه متعلق به حوزه درمان است.
وی با تشریح این سامانه، با اشاره به اینكه از مهر ماه سال ۹۶ راه اندازی این سامانه با هدف ارتقای سطح بهره وری خدمات بیمارستانی و متعاقب آن افزایش سطح رضایتمندی بیماران، بعنوان یكی از برنامه ها و استراتژی های مهم دانشگاه در دستور كار قرار گرفت، اظهار نمود: پس از دو سال و نیم تلاش شبانه روزی كارشناسان كمیته و مدیران، سامانه مدیریت بیمارستانی در "جشنواره بیمارستان های بهره ور" رونمایی گردید.
وی با اشاره به اینكه این سامانه از ۳۱۵ شناسه در حوزه های مختلف فعالیت معاونت درمان، توسعه و غذا و دارو تشكیل شده است، اظهار نمود: سهم حوزه معاونت درمان ۷۰ درصد از كل شناسه ها و ۵۰ درصد از شاخصهای جشنواره بود.
وی نقش این سامانه در ارتقای سطح كیفی و كمی خدمات بیمارستانی را مثبت ارزیابی كرد و اظهار داشت: با آغاز فعالیت سامانه مدیریت هوشمند بیمارستانی، شاهد افزایش ۱۲ درصدی ظرفیت درمانگاه ها، افزایش ۴ درصدی ظرفیت اتاق عمل، بهبود ۱۲ درصدی تراز اعمال گلوبال، كاهش ۹ درصدی متوسط مدت اقامت و كاهش ۸ درصدی تعداد كل درخواست خدمات پاراكلینیك (آزمایشگاه و تصویربرداری) بیمارستان ها هستیم و هم اكنون روند بهبود عرضه خدمات درمانی در بیمارستان ها و مراكز پزشكی، آموزشی و درمانی تابعه دانشگاه در راه مناسب قرار گرفته است.
میرهاشمی با اشاره به اینكه دانشگاه با بهره برداری از بیمارستان های شهدای گمنام در جنوب شهر تهران، شهدای پاكدشت، شهید ستاری شهرستان قرچك و توسعه خدمات درمانی و پاراكلینیك در شهرستان های تابعه در طول این سال ها توانست توزیع خدمات درمانی در محدوده جغرافیایی دانشگاه را به وضعیت بهتری برساند، تصریح كرد: در ادامه بهره وری و بكارگیری توان بالقوه و ظرفیت های موجود دانشگاه هم امری مهم می باشد كه هر سازمانی باید برای ارتقاء خود به آن توجه داشته باشد كه این سامانه می تواند این ظرفیت را فراهم آورد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی درمورد آینده این سامانه اظهار داشت: طراحی سامانه اعتباربخشی، طراحی داشبورد ایمنی بیمار، نگهداشت تجهیزات پزشكی، رضایتمندی كاركنان درمانی، استقرار الكترونیكی دستورالعمل مدیریت بهره وری از خدمات آزمایشگاهی، گزارشات طبقه بندی بیماری ها، افزایش كیفیت شاخصهای اورژانس، اعمال استانداردها و گایدلاین های ابلاغی وزارت بهداشت و تكمیل پرونده الكترونیكی پزشكی از برنامه های آتی حوزه درمان در این سامانه است.
شایان ذكر است اولین جشنواره بیمارستان بهره ور، با رونمایی از سامانه مدیریت هوشمند بیمارستانی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی و با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی و تعدادی از مسؤلان حوزه سلامت كشور ۱۴ بهمن ماه در تالار امام خمینی (ره) دانشكده پزشكی این دانشگاه برگزار گردید.

1398/11/26
تگهای خبر: آموزش , استاندارد , بهداشت , بیمارستان