در نشست خبری عنوان شد

سالانه 30 هزار بستری سوختگی در كشور

سالانه 30 هزار بستری سوختگی در كشور بیمارستان دی: دبیر اجرایی نهمین كنگره كشوری سوختگی، عوارض سوختگی الكتریكی را خیلی شدید و تا حد قطع اندام دانست.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، نشست خبری نهمین كنگره كشوری سوختگی، روز دوشنبه در سالن كنفرانس بیمارستان حضرت فاطمه (س) اجرا شد. سیامك فرخ فرقانی دبیر اجرایی نهمین كنگره كشوری سوختگی، اظهار داشت: سوختگی الكتریكی از عمق به سطح اتفاق می افتد و در نتیجه شاید میزان سوختگی پوست كمتر باشد اما منجر به قطع اندام می شود. وی با عنوان این مطلب كه سالانه ۲۵ تا ۳۰ هزار بستری سوختگی در كشور داریم، اضافه كرد: سالانه ۱۸۰ هزار بازگشت سرپایی ناشی از سوختگی داریم كه خیلی بالا است. فرقانی افزود: مقایسه آمار سوختگی در ایران با كشورهای دیگر نشان میدهد كه میزان سوختگی در كشور ما خیلی بالا است. این متخصص جراحی پلاستیك و ترمیمی، اضافه كرد: متأسفانه میزان مرگ و میر در اثر سوختگی نیز در ایران بالا است بطوریكه از هر دو نفر سوخته با ۶۰ درصد سوختگی، فوت می كند. فرقانی همین طور از تعداد كم تخت های سوختگی در كشور آگاهی داد و اظهار داشت: قرار بود تا سال ۱۳۹۴، دو هزار و ۴۰۰ تخت سوختگی در كشور داشته باشیم كه هم اكنون حدود ۱۳۵۰ تخت است.

1398/11/29
تگهای خبر: بیمارستان , جراحی , متخصص