رئیس كنگره كشوری سوختگی؛

چاره مشكل سوختگی در كشور پیشگیری است

چاره مشكل سوختگی در كشور پیشگیری است به گزارش بیمارستان دی رئیس هیات مدیره انجمن پشتیبانی از بیماران سوخته، ضمن تشریح وضعیت سوختگی در كشور، اظهار داشت: چاره مشكل سوختگی در كشور، پیشگیری است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمد جواد فاطمی، در نهمین كنگره كشوری سوختگی در مركز همایش های رازی تهران، با اشاره به چاپ كتاب «پیشگیری از سوختگی، داستان موفقیت ها»، گفت: این كتاب بهترین مرجع برای آموزش و آشنایی با راهكارهای پیش گیری از سوختگی است. همچنین، این كتاب می تواند برای كارهای تحقیقاتی دراین زمینه مورد مطالعه و استفاده قرار گیرد. رئیس نهمین كنگره كشوری سوختگی، اضافه كرد: كتاب پیش گیری از سوختگی، با حداقل قیمت چاپ شده و توزیع گسترده آن می تواند به پیش گیری از سوختگی در كشور كمك نماید. فاطمی با عنوان این مطلب كه برای حل مشكل بزرگ سوختگی در كشور نیازمند چند فاكتور هستیم، افزود: داشتن فرهنگ قوی ارتقا یافته كه مردم بدانند چگونه از بروز سوختگی پیشگیری كنند و اینكه با بیماران سوخته چگونه رفتار كنند. همچنین، انتقاد قدرتمند می خواهیم كه به سوختگی كمك نماید. وی ادامه داد: دولت كارآمد به همراه وزارت بهداشت به روز و پیگیر قانون مداری برای پیش گیری از سوختگی لازم داریم. فاطمی با عنوان این مطلب كه هم اكنون هیچ كدام از این فاكتورها را نداریم، اظهار داشت: در چنین شرایطی، سالیان دراز با مشكل سوختگی در كشور مواجه خواهیم بود. رئیس نهمین كنگره كشوری سوختگی، در عین حال اشاره كرد: حل مشكلات سوختگی، همه جانبه است و می دانیم كه اگر همه كمك نماییم، می شود مشكل سوختگی را حل كرد. رئیس هیأت مدیره انجمن پشتیبانی از بیماران سوخته، بر استفاده از ظرفیت نهادهای مردمی در پیش گیری از سوختگی در كشور اصرار كرد و اضافه كرد: نهادهای مردمی، در جایی كه نمی شو با كمك دولت ها مشكلات را حل كرد، می توانند مؤثر باشند. فاطمی گفت: انجمن پشتیبانی از بیماران سوخته، امیدوار است روزی بتواند در كاهش سوختگی و درمان بهتر بیماران سوخته و همین طور زندگی راحت تر برای آنها، مؤثر باشد. او در آخر اشاره كرد: چاره مشكل سوختگی در كشور، از پیشگیری می گذرد.

1398/12/04