معاون درمان وزارت بهداشت:

تمامی بیمارستان های كشور آماده پذیرش بیماران كرونا باشند

تمامی بیمارستان های كشور آماده پذیرش بیماران كرونا باشند بیمارستان دی: معاون درمان وزارت بهداشت، در نامه ای به روسای دانشگاه های علوم پزشكی سراسر كشور، خواهان پذیرش بیماران كرونا در تمامی بیمارستان های كشور شد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، قاسم جان بابایی، در این نامه از روسای دانشگاه های علوم پزشكی سراسر كشور خواسته است كه از بیمارستان های دولتی، عمومی غیر دولتی، خیریه، خصوصی (به جز تك تخصصی غیر در رابطه با كرونا) و…، بخواهند آماده پذیرش بیماران كرونا باشند. در این نامه همینطور تاكید گردیده است كه از ۱۰ اسفند ۹۸، پذیرش بیماران الكتیو در بیمارستان ها ممنوع شود. بر مبنای نامه معاون درمان وزارت بهداشت، در تمامی بیمارستان ها باید كمیته ترخیص و كمیته مراقبت ویژه از بیماران كرونا هم تشكیل و بر روند درمان بیماران بدحال نظارت شود.

1398/12/11
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , پزشك , پزشكی