معاون درمان وزارت بهداشت

تعطیلی موسسات پزشكی و مطب ها تخلف است

تعطیلی موسسات پزشكی و مطب ها تخلف است به گزارش بیمارستان دی معاونت درمان وزارت بهداشت، اظهار داشت: هرگونه تعطیلی موسسات پزشكی و مطب پزشكان تخلف شمرده می شود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، قاسم جان بابایی، طی بخشنامه ای ضمن قدردانی و تقدیر از همراهی و مساعی دانشگاه ها و مراكز درمانی، درباب پذیرش و انجام اقدامات پیشگیری- تشخیصی و درمانی بیماران مشكوك به كرونا، اعلام نمود: باتوجه به اهمیت موضوع و وضع موجود كلیه مؤسسات پزشكی و واحدهای درمانی همچون درمانگاه ها مطابق با ساعات فعالیت مندرج در پروانه بهره برداری و مطب پزشكان برمبنای ساعات اعلامی به سازمان نظام پزشكی و معاونت درمان آن دانشگاه طبق روال جاری فعالیت نمایند و هرگونه تعطیلی مؤسسات پزشكی و مطب پزشكان تخلف شمرده می شود. در ادامه این بخشنامه بیان شده است كه تمامی متخصصین عفونی، داخلی و پزشكان عمومی از تعطیلی مطب خودداری و در روزهای تعطیلات نوروز نیز هماهنگی های لازم را جهت زمانبندی با دانشگاه های علوم پزشكی به عمل آورند. همین طور شاغلین حرف پزشكی و وابسته ضمن رعایت پروتكل های اعلامی، مكلفند در مواقعی كه بمنظور پیش گیری از بیماری های واگیر یا در هنگام بروز بحران كه از طرف نظام پزشكی یا مراجع قانونی اعلام می شود، همكاری لازم را معمول دارند.

1398/12/14
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , پزشك , پزشكی