مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران :

بیماران تالاسمی نگران كیفیت و كمیت خون مورد نیاز خود نباشند

بیماران تالاسمی نگران كیفیت و كمیت خون مورد نیاز خود نباشند به گزارش بیمارستان دی مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران اظهار داشت: بیماران تالاسمی كه از مصرف كنندگان مستمر خون هستند در مورد كیفیت و كمیت خون مورد نیاز خود چه پیش از انتشار كرونا، چه حین شیوع این ویروس و چه بعد از فروكش كردن آن نگران نباشند.

به گزارش وبدا، دكتر پیمان عشقی در دیدار با یونس عرب - مدیرعامل انجمن پشتیبانی از بیماران تالاسمی ایران - با تاكید براینكه كرونا از راه خون منتقل نمی گردد، اظهار داشت: باید توجه داشت كه رفت و آمد، تراكم و تجمع بی جهت در مراكز درمانی و به هم ریختن نظم و روند درمان امكان دارد بیماران تالاسمی را در معرض خطر قرار دهد.

وی با اشاره به اینكه بیماران تالاسمی باید نظم حضور در درمانگاه ها را حفظ كنند، اظهاركرد: چنانچه درمانگاه به علت پیشگیری از كاهش تراكم و حضور انبوه متقاضیان تزریق خون از فشردگی برنامه های درمان تالاسمی كاستند پذیرفتنی است چون كه تاخیر در تزریق خون در زمان كوتاه یك یا دو ماه مشكلی را ایجاد نخواهد كرد.

مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران از بیماران تالاسمی خواست روزهایی كه برای تزریق خون به درمانگاه و مراكز درمانی رجوع می كنند چه در امتداد مسیر و چه در درمانگاه از ماسك استفاده كنند و شست وشوی مكرر دست ها را فراموش نكنند.

عشقی تصریح كرد: بیماران تالاسمی تلاش كنند مراقبت های بهداشتی اولیه را تا حد امكان مد نظر قرار دهند.

وی با ابراز شادمانی از اینكه عمده بیماران تالاسمی در سنین جوانی هستند، تصریح كرد: خوشبختانه بیماران تالاسمی در معرض ریسك بالای بیماری كرونا ویروس قرار ندارند.

مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران بر لزوم حضور مردم جهت اهدای خون به بیماران نیازمند هم تصریح كرد و اظهار داشت: از همه افرادی كه امكان اهدای خون دارند خواهشمندیم كه اگر از منزل بیرون می آیند خون هم اهدا كنند و اهدای خون را امری غیرضروری تلقی نكنند.

به گزارش «وبدا» دكتر عشقی در انتها تصریح كرد: كرونا نباید اهدای خون را از یادمان ببرد.

1398/12/17
تگهای خبر: اهدای خون , بهداشت , بیماری , درمان