افزایش مبتلایان قطعی كروناویروس در شاهرود به 107 نفر

افزایش مبتلایان قطعی كروناویروس در شاهرود به 107 نفر بیمارستان دی: ایسنا/سمنان رئیس دانشگاه علوم پزشكی شاهرود از افزایش مبتلایان قطعی به كروناویروس در دو شهرستان تحت پوشش این دانشگاه به 107 نفر آگاهی داد.

دكتر رضا چمن 19 اسفندماه اظهار نمود: اعلام آمار كامل مبتلایان بوسیله سخنگوی ستاد مقابله با كرونا و وزارت بهداشت اعلام و روسای دانشگاه ها آمار مربوط به مبتلایان قطعی را اعلام می كنند.
وی افزود: بنابرآخرین تصمیمات اتخاذ شده در ستاد ملی مدیریت بیماری كرونا كه امروز 19 اسفندماه ابلاغ گردیده است از این به بعد نیز به روال قبل آمار كلی موارد كرونا ویروس روزانه از طرف سخنگوی وزارت بهداشت اعلام می گردد.
رئیس دانشگاه علوم پزشكی شاهرود اضافه كرد: در سطح دانشگاه های علوم پزشكی، روسای دانشگاهها موارد مثبت قطعی در جمعیت تحت پوشش را به صورت تجمعی گزارش می دهند كه برهمین اساس تابحال جواب آزمایش ۱۰۷ نفر در جمعیت تحت پوشش این دانشگاه مثبت بوده است.
وی یاد آور شد با توجه به این كه پاسخ نمونه های آزمایشگاهی در بازه های زمانی متفاوتی در سطوح مختلف ستاد وزارت و دانشگاه های علوم پزشكی دریافت می گردد و بعلاوه جمع بندی و اعلام گزارش در زمان های مختلف انجام می شود، درنتیجه تفاوت آمارهای ارائه شده قابل پیش بینی بوده و دور از انتظار نیست.
به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا برخلاف روزهای گذشته، طی دو روز گذشته آمار مبتلایان به كووید 19 و فوتیهای ناشی از آن بوسیله دو دانشگاه سمنان و شاهرود اعلام نشده بود.

1398/12/19
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , پزشك , پزشكی