ساخت نانولوله هایی برای درمان هدفمند سرطان

ساخت نانولوله هایی برای درمان هدفمند سرطان بیمارستان دی: پژوهشگران دانشگاه علم و صنعت بمنظور درمان سرطان موفق به طراحی و ساخت نمونه آزمایشگاهی نانولوله هایی شدند تا داروهای سرطان هدفمند روی بافت مورد نظر اثر بگذارد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، علی ملكی، مجری طرح با بیان این كه این طرح پژوهشی با پشتیبانی صندوق پشتیبانی از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی و فناوری انجام شده است، اظهار داشت: بارگذاری داروهای حساس، كمیاب و گران قیمت بر روی سیستم های نانو مواد و در مقیاس كوچك هدفی بود كه طرح را با آن آغاز كردیم.
وی افزود: وقتی دارو به صورت كلاسیك وارد بدن می شود، امكان هدررفت و نرسیدن آن به بافت هدف وجود دارد. پس با طراحی و استفاده از تركیباتی سازگار با بدن می توان هدفمند دارو را وارد بدن كرد.
ملكی اشاره كرد: با توجه به این سیستم های سازگار در صورت بارگذاری دارو روی آنها بعد از رها شدن دارو عوارض خاصی ایجاد نمی كنند. همین طور در این صورت مصرف دارو نیز به میزان زیادی كاهش پیدا می كند و همان میزان استفاده شده نیز روی بافتی كه مد نظر داریم، با حداكثر كارایی اثر می گذارد.
برمبنای اعلام معاونت علمی، بگفته وی، نمونه آزمایشگاهی این نانولوله ها ساخته شده و بارگذاری داروهای موثر سرطان نیز با موفقیت روی آن انجام شده است. این نانولوله ها دارای سطح فعالی با قابلیت عامل دار شدن هستند و داروها هدفمند رها می شوند. همین طور پایه های این نانولوله ها با وجود تركیبات مغناطیسی امكان ردیابی را آسان می كند.

1398/12/20
تگهای خبر: دارو , درمان , سرطان , سیستم