وزیر بهداشت:

موج ورود كرونا در قم و گیلان نسبت به خروج ویروس منفی شد

موج ورود كرونا در قم و گیلان نسبت به خروج ویروس منفی شد به گزارش بیمارستان دی وزیر بهداشت اظهار داشت: خوشبختانه موج ورود شیوع كرونا در گیلان و قم و دیگر نقاط به نسبت خروج روند شیوع كرونا منفی شده است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سعید نمكی، قبل از ظهر پنج شنبه در جمع خبرنگاران، اظهار نمود: طرح بسیج سراسری برای مقابله با كرونا را به زودی در تمامی استانها شروع می نماییم، هدف ما از این طرح این است كه با استفاده از پرونده الكترونیك سلامت بتوانیم با خانواده ها ارتباط بگیریم تا در روند بیماریابی سرعت بخشیم. وی اظهار داشت: طرح ما در خصوص این بود كه افراد گرفتار و علامت دار را جداگانه تشخیص دهیم، همین طور در این هفته تعداد آزمایشگاه ها را به ۵۰ عدد رساندیم و هفته آینده تعداد آزمایشگاه ها به ۷۰ عدد می رسد تا بتوانیم این بیماری را در اشخاص زودتر تشخیص دهیم. نمكی افزود: برخلاف روزهای اول كه مردم از ترس كرونا به بیمارستان ها آمده بودند و به سبب ازدیاد بازگشت كننده افراد مبتلا و مشكوك باهم پذیرش می شدند در این طرح افراد مبتلا و مشكوك جداگانه پذیرش می شوند. وزیر بهداشت بیان كرد: این طرح با مدیریت استانداران در استانها اجرا می شود و البته بقیه سازمان های مردم نهاد در صورت تمایل می توانند در روند اجرایی این طرح به استانداران كمك كنند. بگفته نمكی، این طرح در ۴ استان كشور شروع شده است و نتایج كاملاً مطلوبی هم داشته است. وی افزود: خوشبختانه موج ورود نسبت خروج روند شیوع كرونا در گیلان و قم و دیگر نقاط موجود منفی شده است و استانی نداریم كه در آن شاهد امواج طوفانی این بیماری باشیم. وزیر بهداشت درانتها اظهار داشت: در دو روز گذشته حدود ۳ و نیم میلیون نفر را ارزیابی كردیم كه هزار و ۲۰۰ نفر باید تحت مراقبت قرار بگیرید كه از این تعداد تنها ۲۷۰ نفر بستری شده اند كه البته ۲ هزار و ۷۰۰ نفر كه با این افراد در ارتباط بودند را هم تحت مراقبت قرار دادیم.

1398/12/23
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , بیماری , سلامت